Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΗπειρωτική ΕλλάδαAEGEAN: Συμμαχία με Emirates - Επεκτείνει το δίκτυό της σε Ντουμπάι και...

AEGEAN: Συμμαχία με Emirates – Επεκτείνει το δίκτυό της σε Ντουμπάι και Νέα Υόρκη

Η AEGEAN διαθέτοντας ένα δίκτυο 138 προορισμών (29 εσωτερικού και 109 εξωτερικού) το επεκτείνει σε νέες ηπείρους. Σήμερα, Emirates, και AEGEAN ανακοινώνουντην έναρξη συνεργασίας για πτήσεις κοινού κωδικού.

ΝΤΕΠΥ ΧΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ (hiotopoulou@gmail.com)

Emirates και AEGEAN ανακοινώνουντην έναρξη συνεργασίας για πτήσεις κοινού κωδικού, μέσω της οποίας δίνεται στους επιβάτες τους η δυνατότητα να επωφεληθούν από την αυξημένη συνδεσιμότητα και να ταξιδεύουν σε οκτώ ελληνικούς προορισμούς εσωτερικού μέσω της Αθήνας, με ένα ενιαίο εισιτήριο.

Παράλληλα, η AEGEAN, θα παρέχει στους επιβάτες της τη δυνατότητα να επωφεληθούν από την αυξημένη συνδεσιμότητα του δικτύου της Emirates προς διεθνείς προορισμούς μέσω του Ντουμπάι, διαθέτοντας πτήσεις μεταξύ Ντουμπάι και Αθήνας που εκτελούνται από την Emirates και σύντομα πτήσεις προς τη Νέα Υόρκη και το αεροδρόμιο Νιούαρκ.

Μέσω αυτής της συνεργασίας, η Emirates, διευκολύνει τη διαδικασία κρατήσεων για τους επιβάτες της, διατηρώντας παράλληλα και μία ενιαία πολιτική αποσκευών για πτήσεις προς δημοφιλείς προορισμούς, όπως: Αλεξανδρούπολη, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα, Μύκονο, Ρόδο, Σαντορίνη και Χανιά.

Οκτώ επιπλέον ευρωπαϊκά δρομολόγια

Επιπρόσθετα, από τον Οκτώβριο του 2022, η Emirates και η AEGEAN θα ενισχύσουν περαιτέρω το κοινό τους δίκτυο, στοχεύοντας στην ένταξη οκτώ επιπλέον ευρωπαϊκών προορισμών για πτήσεις μέσω Αθήνας, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, του Βουκουρεστίου, του Βελιγραδίου και της Νάπολη, καθώς και δρομολόγια που αφορούν τις πτήσεις της Emirates από την Αθήνα προς το αεροδρόμιο Νιούαρκ της Νέας Υόρκης και από το Μιλάνο προς το JFK της Νέας Υόρκης.

Η AEGEAN διαθέτει ένα δίκτυο 138 προορισμών (29 εσωτερικού και 109 εξωτερικού) σε 44 χώρες, καθώς και στόλο 64 αεροσκαφών, μεταξύ των οποίων τα ολοκαίνουρια AIRBUS A320 και A321 neo.

Σημειώνεται, ότι οι πρόσθετες πτήσεις κοινού κωδικού υπόκεινται στη λήψη εγκρίσεων από τις αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές.

Πετώντας σε έξι ηπείρους

Η Emirates είναι η βραβευμένη παγκόσμια αεροπορική εταιρεία που εξυπηρετεί περισσότερες από 130 πόλεις σε έξι ηπείρους μέσω του κόμβου της στο Ντουμπάι.

Σήμερα, εξυπηρετεί την Αθήνα με 12 εβδομαδιαίες πτήσεις, οι οποίες εκτελούνται με αεροσκάφος Boeing 777.

«Αυτή η νέα συνεργασία με την AEGEAN μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες της Emirates πρόσβαση σε ακόμη περισσότερες ελληνικές πόλεις μέσω της Αθήνας και σε ακόμη περισσότερους νέους ελκυστικούς προορισμούς που θα ακολουθήσουν» δήλωσε ο Adnan Kazim, Chief Commercial Officer της Emirates προσθέτοντας «ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την AEGEAN και να παρέχουμε στους ταξιδιώτες και των δύο αεροπορικών εταιρειών, υπηρεσίες παγκόσμιας κλάσης σε ένα βελτιωμένο δίκτυο προορισμών, συμπεριλαμβανομένης της απρόσκοπτης συνδεσιμότητας στις απευθείας πτήσεις μας από την Αθήνα προς τη Νέα Υόρκη και το αεροδρόμιο Νιούαρκ».

Δίκτυο 138 προορισμών, 44 χώρες, στόλος 64 αεροσκάφη

Βραβευμένη για 10η συνεχή χρονιά και 11η φορά τα τελευταία 12 χρόνια, ως η Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη από τα Skytrax World Airline Awards και πρόσφατα με βραβείο 4 αστέρων από τη Skytrax (4-Star COVID 19 Arline Safety Rating) η AEGEAN θα παρέχει στους επιβάτες της τη δυνατότητα να επωφεληθούν από την αυξημένη συνδεσιμότητα του δικτύου της Emirates προς διεθνείς προορισμούς μέσω του Ντουμπάι, διαθέτοντας πτήσεις μεταξύ Ντουμπάι και Αθήνας που εκτελούνται από την Emirates και σύντομα πτήσεις προς τη Νέα Υόρκη και το αεροδρόμιο Νιούαρκ.

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για την έναρξη της συνεργασίας μας με την Emirates. Η συμφωνία αυτή για πτήσεις κοινού κωδικού επεκτείνει περαιτέρω το δίκτυό της AEGEAN και προσφέρει στους επιβάτες μας μεγαλύτερη συνδεσιμότητα και περισσότερα οφέλη, ιδιαιτέρως για τα υπερατλαντικά τους ταξίδια» δήλωσε ο Roland Jaggi, Chief Commercial Officer της AEGEAN προσθέτοντας «προσβλέπουμε σε μια επιτυχημένη συνεργασία με μια από τις ηγέτιδες εταιρείες του κλάδου και σε ακόμη περισσότερους νέους προορισμούς που θα ακολουθήσουν για τους επιβάτες μας».

*

-Οι επιβάτες μπορούν να προβούν σε κρατήσεις δρομολογίων μέσω των ιστοσελίδων των αεροπορικών εταιρειών emirates.com και aegeanair.com, ή μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων.

-Η Emirates μέσω των συνεργασιών της για πτήσεις κοινού κωδικού με περισσότερες από 26 αεροπορικές εταιρίες, συμπεριλαμβανομένης της AEGEAN, δύο συνεργασίες με εταιρείες που δραστηριοποιούνται στις σιδηροδρομικές μεταφορές καθώς και 110 συνεργασίες διασύνδεσης σε όλον τον κόσμο, συνδέει τους επιβάτες της και με τις 6 ηπείρους. Διαχειρίζεται τον μεγαλύτερο στόλο στον κόσμο σύγχρονων αεροσκαφών ευρείας ατράκτου τύπου Airbus A380 και Boeing 777, τα οποία προσφέρουν τις πλέον πρόσφατες ανέσεις εν πτήσει.

-Η Emirates έχει κερδίσει πολλές διακρίσεις για την αριστεία στις δραστηριότητές της, συμπεριλαμβανομένης της διάκρισης Αεροπορική Εταιρεία Παγκόσμιας Κλάσης στα βραβεία The APEX Official Airline Ratings™, που είναι τα κορυφαία όλων των βραβείων APEX Passenger Choice, και της βαθμολογίας Αεροπορική Εταιρεία Πέντε Αστέρων από την APEX.

– Η AEGEAN, διαθέτει ένα δίκτυο 138 προορισμών (29 εσωτερικού και 109 εξωτερικού) σε 44 χώρες, καθώς και στόλο 64 αεροσκαφών, μεταξύ των οποίων τα ολοκαίνουρια AIRBUS A320 και A321 neo. Βραβεύτηκε, για 10η συνεχή χρονιά και 11η φορά τα τελευταία 12 χρόνια, ως η καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη από τα Skytrax World Airline Awards και πρόσφατα έλαβε βραβείο 4 αστέρων από τη Skytrax (4-Star COVID 19 Arline Safety Rating), καθώς πιστοποιήθηκε ότι, από την αρχή της πανδημίας και με την ίδια δέσμευση μέχρι σήμερα, εφαρμόζει τα υψηλότερα πρότυπα και τις βέλτιστες πρακτικές που προτείνονται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, τον ICAO και την IATA για την προστασία των επιβατών και των πληρωμάτων της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

AEGEAN – ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ: Πτήσεις με βιώσιμα αεροπορικά καύσιμα (SAF)

Με τα φτερά της Aegean πετά η Εθνική Ομάδα Μπάσκετ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα