Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΤαξιδιωτικά ΝέαΑεροπορικάEmirates: Οφέλη για τους φοιτητές και τις οικογένειές τους

Emirates: Οφέλη για τους φοιτητές και τις οικογένειές τους

Προνόμια με ειδικές εκπτώσεις, δωρεάν αλλαγές στις ημερομηνίες κράτησης των εισιτηρίων , επιπλέον αποσκευές είναι μερικά από τα οφέλη που προσφέρει η Emirates στους φοιτητές και τις οικογένειές τους.

Άλλη μία φοιτητική σεζόν ξεκινά δυναμικά και η Emirates είναι δίπλα στους διεθνείς φοιτητές, ώστε να μπορούν να βλέπουν τις οικογένειές και τα αγαπημένα τους πρόσωπα συχνότερα και φυσικά να έχουν την ευκαιρία να κάνουν ταξίδια σε απόλυτους φοιτητικούς προορισμούς, ανακαλύπτοντας τον κόσμο.

Είτε πρόκειται για ταξίδια πίσω στο σπίτι, είτε για εκδρομές σε μοναδικούς προορισμούς, στα διαλείμματα των φοιτητικών τους υποχρεώσεων, μέσα από την Emirates έχουν τη δυνατότητα: να επωφεληθούν ειδικές εκπτώσεις για Οικονομικές και Διακεκριμένες θέσεις, να συμπεριλάβουν μια επιπλέον βαλίτσα, συμπληρωματικά των αποσκευών που δικαιούνται με το εισιτήριό τους καθώς και για δωρεάν αλλαγή ημερομηνίας της κράτησής τους, έως και 7 ημέρες πριν από το προγραμματισμένο τους ταξίδι.

Επιπλέον, την μοναδική αυτή προσφορά μπορούν να απολαύσουν και η οικογένεια και οι φίλοι κάθε φοιτητή, αρκεί να τον συνοδεύουν σε κάποιο από τα ταξίδια του.

Η Emirates με αυτό τον τρόπο, ως παγκόσμια αεροπορική εταιρεία που συνδέει ανθρώπους και μέρη, ενθαρρύνει τους φοιτητές να εξερευνήσουν περισσότερο τον κόσμο και τους βοηθάει να επισκέπτονται πιο συχνά τις οικογένειές τους, έχοντας την ευελιξία να τροποποιούν την κράτησή τους, σε περίπτωση αλλαγής των ταξιδιωτικών τους σχεδίων.

Εκπαίδευση σε ιδρύματα εκτός πατρίδας

Σύμφωνα με στοιχεία από το Ινστιτούτο Στατιστικής της UNESCO, εκατομμύρια φοιτητές έχουν επιλέξει να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους σε ιδρύματα εκτός της πατρίδας τους, με τα στατιστικά να δείχνουν ότι ο αριθμός είναι συνεχώς αυξανόμενος, καθώς οι νέοι είναι όλο και πιο ενημερωμένοι σχετικά με τις επιλογές τους ως προς τα ταξίδια και την εκπαίδευση.

Μάλιστα, πολλοί διεθνείς φοιτητές επιλέγουν να ταξιδεύουν κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους, με τους φίλους τους ή για να αποκτήσουν νέες εμπειρίες.

Ευελιξία και ασφάλεια

Οι πελάτες που αγοράζουν εισιτήριο της Emirates έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2020 για ταξίδια έως τις 30 Νοεμβρίου 2020, μπορούν να απολαύσουν ευνοϊκούς όρους και επιλογές επανέκδοσηςεισιτηρίων, εάν πρέπει να αλλάξουν τα ταξιδιωτικά τους σχέδια λόγω απροσδόκητωνπεριορισμών πτήσεων ή ταξιδιωτικών περιορισμών που σχετίζονται με τον COVID-19 ή ότανκάνουν κράτηση εισιτηρίου Flex ή Flex plus. Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφτείτετο: https://www.emirates.com/ae/english/help/keep-your-ticket/.

*

-Για τη νέα προσφορά της Emirates για φοιτητές, προϋπόθεση είναι τα εισιτήρια να έχουν κλειστεί έως τις 31 Οκτωβρίου 2020, χρησιμοποιώντας τον κωδικό STUDENT. Όλα τα εισιτήρια έχουν μέγιστη περίοδο ισχύος έως 12 μήνες.

-Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: www.emirates.com/studentoffer2020.

-Οι φοιτητές μπορούν επιπλέον να κερδίσουν μίλια για να εξαργυρώσουν πτήσεις, αναβαθμίσεις και μια σειρά από συναρπαστικές ανταμοιβές, με την εγγραφή τους στο πρόγραμμα πιστότητας, Emirates Skywards.

-Υγεία και ασφάλεια πρώτα: Η Emirates έχει εφαρμόσει ένα ολοκληρωμένο σύνολο μέτρων σε κάθε βήμα του ταξιδιού προκειμένου να διασφαλίσει την ασφάλεια των πελατών και των υπαλλήλων της στο έδαφος και στον αέρα, συμπεριλαμβανομένης της διανομής δωρεάν ατομικών σετ υγιεινής που περιέχουν μάσκες, γάντια, απολυμαντικά χεριών και αντιβακτηριακά μαντηλάκια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα