Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΤαξιδιωτικά ΝέαΑεροπορικάAegean: Ταξιδεύοντας στις νέες κατηγορίες της Οικονομικής θέσης

Aegean: Ταξιδεύοντας στις νέες κατηγορίες της Οικονομικής θέσης

Νέες κατηγορίες Economy Class προωθεί η Aegean, δίνοντας σας τη δυνατότητα να επιλέξετε το ναύλο που ταιριάζει με τις ανάγκες σας.

«Ταξίδεψε κάθε φορά, όπως εσύ θέλεις!» είναι το νέο προωθητικό σλόγκαν της Aegean, σχετικά με τις νέες κατηγορίες στην Οικονομική θέση, που δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες να επιλέξουν εκείνη που τους ταιριάζει σε κάθε τους ταξίδι.

Συγκεκριμένα, στην κατηγορία Light, ταξιδεύετε με τα απολύτως απαραίτητα. Αυτό σημαίνει, ότι για να επιβιβαστείτε στο αεροσκάφος της Aegean θα έχετε μαζί μας, αυστηρά, 1 τεμάχιο στην καμπίνα: 1 χειραποσκευή έως 8kg με διαστάσεις έως 56cm Χ 45cm Χ 25cm για τον στόλο Airbus ή 55cm X 40cm X 23cm για τον στόλο Turboprop ή 1 προσωπικό αντικείμενο (γυναικεία/αντρική τσάντα ή θήκη φορητού υπολογιστή).

Επιπρόσθετα, έχετε υπηρεσία Web check-in,  σνακ και ρόφημα κατά τη διάρκεια της πτήσης προσαρμοσμένο στα νέα δεδομένα τηρώντας τα πρωτόκολλα υγιεινής καθώς και συγκέντρωση μιλίων Miles+Bonus.

Να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη κατηγορία, η επιλογή θέσης χρεώνεται από 3 ευρώ, ενώ η αλλαγή εισιτηρίου από 40 ευρώ.

Σνακ και ρόφημα κατά τη διάρκεια της πτήσης προσαρμοσμένο στα νέα δεδομένα τηρώντας τα πρωτόκολλα υγιεινής (φωτ. Ντέπυ Χιωτοπούλου)

Κατηγορία Flex

Δεύτερη επιλογή είναι η κατηγορία Flex, η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να ταξιδέψτε με περισσότερη ευελιξία.

Συγκεκριμένα, στην κατηγορία Flex, ταξιδεύετε έχοντας μαζί σας 2 τεμάχια στην καμπίνα: 1 χειραποσκευή έως 8kg με διαστάσεις έως  56cm X 45cm X 25cm για τον στόλο Airbus ή 55cm X 40cm X 23cm για τον στόλο Turboprop ΚΑΙ 1 προσωπικό αντικείμενο (γυναικεία/αντρική τσάντα ή θήκη φορητού υπολογιστή).

Επιπρόσθετα, έχετε δωρεάν επιλογή standard θέσης οποιαδήποτε στιγμή από την κράτηση μέχρι και το check-in, υπηρεσία Web check-in, συσκευασμένο σνακ και ρόφημα, απεριόριστες αλλαγές εισιτηρίου χωρίς rebooking fee. Πιθανή χρέωση λόγω διαφοράς ναύλου, επιστροφή αξίας του εισιτηρίου, με χρέωση, συγκέντρωση μιλίων Miles+Bonus, έκπτωση σε παιδικά εισιτήρια 33% σε συγκεκριμένους ναύλους της κατηγορίας Flex.

Κατηγορία ComfortFlex

Τρίτη επιλογή είναι η κατηγορία ComfortFlex, όπου στη συγκεκριμένη περίπτωση ταξιδεύετε με τη μέγιστη ευελιξία και άνεση.

Συγκεκριμένα, στην κατηγορία ComfortFlex, ταξιδεύετε έχοντας μαζί σας:

2 τεμάχια στην καμπίνα: 1 χειραποσκευή έως 8kg με διαστάσεις έως  56cm X 45cm X 25cm για τον στόλο Airbus ή 55cm X 40cm X 23cm για τον στόλο Turboprop και 1 προσωπικό αντικείμενο (γυναικεία/αντρική τσάντα ή θήκη φορητού υπολογιστή), 1 αποσκευή έως 23kg, δωρεάν επιλογή standard και upfront θέσης (βάσει διαθεσιμότητας) οποιαδήποτε στιγμή από τη στιγμή της κράτησης μέχρι και το check-in, δωρεάν η υπηρεσία Hold my booking, προτεραιότητα στην επιβίβαση (σ.σ. Αυτήν την περίοδο, η διαδικασία της επιβίβασης έχει τροποποιηθεί για την αποφυγή συνωστισμού και η επιβίβαση γίνεται βάσει θέσης), υπηρεσία Web check-in, σνακ και ρόφημα, απεριόριστες αλλαγές εισιτηρίου χωρίς rebooking fee, αυθημερόν αλλαγή σε πτήση νωρίτερα ή αργότερα από την αρχική – χωρίς χρέωση αλλαγής και διαφοράς ναύλου (σ.σ. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μέσω του Aegean App και στο αεροδρόμιο), επιστροφή αξίας του εισιτηρίου, με χρέωση, συγκέντρωση μιλίων Miles+Bonus, έκπτωση σε παιδικά εισιτήρια 33% σε συγκεκριμένους ναύλους της κατηγορίας ComfortFlex.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα