Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΤαξιδιωτικά ΝέαΑεροπορικάΗ Aegean αυξάνει τις συχνότητες στις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού

Η Aegean αυξάνει τις συχνότητες στις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού

Σε ενίσχυση στις συχνότητες εσωτερικού προχωράει η Aegean, μετά τη σταδιακή άρση των περιορισμών στις μεταφορές εντός Ελλάδας.

Ύστερα από τη σταδιακή άρση, η αεροπορική εταιρία, με ανακοίνωσή της, ενημερώνει το επιβατικό κοινό, ότι από τη Δευτέρα 18 Μαΐου, προχωράει σε ένα πρώτο βήμα ενίσχυσης συχνοτήτων.

Συγκεκριμένα, από 18 Μαΐου ενισχύει πτήσεις προς Ηράκλειο, Χανιά, Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη.

Επίσης, από τη Δευτέρα 25 Μαΐου ενισχύει πτήσεις προς Ρόδο, Κέρκυρα, Μυτιλήνη, Χίο, Σάμο και τους υπολοίπους προορισμούς του  δικτύου εσωτερικού.

Και ευρωπαϊκοί προορισμοί

Η Aegean σταδιακά μέχρι τα τέλη Μαΐου, θα προχωρήσει και στην επανέναρξη διασύνδεσης  με μερικούς βασικούς ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Συγκεκριμένα, προγραμματίζει μέσα στον Μάιο την επανέναρξη των πτήσεων από την Αθήνα προς Μόναχο, Φρανκφούρτη, Ζυρίχη και Γενεύη, αρχικά με μικρή συχνότητα. Ταυτόχρονα θα αυξήσει τις πτήσεις προς τις Βρυξέλλες, το μοναδικό προορισμό εξωτερικού, που έως σήμερα δεν είχαν ανασταλεί.

Υποχρεωτική χρήση μάσκας

Με απόλυτο σεβασμό στην εθνική προσπάθεια για έλεγχο της κρίσης του κορονοϊού, η αεροπορική εταιρία βρίσκεται σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, για να συμβάλει και εκείνη στη διαμόρφωση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, με προτεραιότητα φυσικά την  υγεία και την ασφάλεια τόσο των επιβατών όσο και των πληρωμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, έχει ήδη αναβαθμίσει τα αυξημένα προληπτικά μέτρα πριν, κατά τη διάρκεια επιβίβασης, αλλά και κατά την πτήση, καθώς και την υποχρεωτική χρήση μάσκας για τα πληρώματα και τους επιβάτες καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, και φυσικά των διαδικασιών καθαρισμού και απολύμανσης αεροσκαφών, και είναι έτοιμη να προσαρμοστεί σε τυχόν πρόσθετα μέτρα, μετά και από τις επίσημες ανακοινώσεις των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Υπενθυμίζεται ότι από τις 26 Μαρτίου και σε όλη τη διάρκεια των περιοριστικών μέτρων στις μετακινήσεις που επιβλήθηκαν από τις αρμόδιες αρχές λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η AEGEAN διατήρησε τη διασύνδεση με όλους τους προορισμούς στο εσωτερικό της χώρας, σε περιορισμένες συχνότητες, και με σκοπό τη συνδρομή στην ειδική μετακίνηση προσώπων και αναγκαίων υλικών για κάλυψη των βασικών αναγκών.

Διατηρήθηκε επίσης και ένας μικρός αριθμό εβδομαδιαίων πτήσεων από Αθηνά προς Βρυξέλλες, για λόγους διατήρησης της συνδεσιμότητας της χώρας με το διοικητικό κέντρο της Ε.Ε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα