Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024

Πέντε χρόνια Ellinair

Τα πέντε χρόνια από την ίδρυσή της γιόρτασε η αεροπορική εταιρία Ellinair, η έδρα της οποίας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

Πέντε χρόνια στους αιθέρες, πέντε χρόνια έχουν περάσει από την ίδρυση της αεροπορικής εταιρίας Ellinair, του Ομίλου Μουζενίδη, που μετράει 24 χρόνια αδιάκοπης παρουσίας  στον τουρισμό.

Η Ellinair γιόρτασε τα πέντε χρόνια λειτουργίας της με μια εκδήλωση, σε συνεργασία με την Fraport Greece, σε παραλιακό bar restaurant της Θεσσαλονίκης, παρουσία τουριστικών πρακτόρων, εκπροσώπων ΜΜΕ και φορέων της πόλης, εκπροσώπων του τουρισμού της Θεσσαλονίκης, στελεχών της Fraport και βεβαίως στελεχών της Ellinair και του Ομίλου Μουζενίδη.

Ο Όμιλος Μουζενίδη, ο οποίος εδώ και 24 χρόνια παρέχει τουριστικά προϊόντα σε 18 χώρες, με 14 γραφεία στην Ελλάδα και 50 στην υπόλοιπη Ευρώπη, απασχολεί τουλάχιστον 600 άτομα δυναμικό στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας.

26.276 πτήσεις

Στα πέντε χρόνια λειτουργίας της η Ellinair έχει πραγματοποιήσει 26.276 πτήσεις στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, με την περασμένη χρονιά να καταγράφει 8.342 πτήσεις  και 78,2% πληρότητα.

Για το 2018 ταξίδεψαν 1.043.984 επιβάτες, αύξηση  32% σε σχέση με το 2017 (792.096 επιβάτες).

Επιλογές εισιτηρίου

Η  Ellinair πρόσφατα έχει λανσάρει νέες δυνατότητες επιλογής εισιτήριου, με ή χωρίς αποσκευή. Επίσης, παρέχει επιπλέον παροχές όπως, δυνατότητα αποσκευών προτεραιότητας, ευελιξία στους  όρους των εισιτηρίων, επισκεψιμότητα σε ειδικές αίθουσες αναμονής, χρήση λωρίδας ταχείας διέλευσης σε σημεία ελέγχου χειραποσκευών κτλ.

Νέα συνεργασία

Μάλιστα, πρόσφατα, έχει ανακοινωθεί , η συνεργασία μεταξύ  της Ellinair και της Aeroflot, της μεγαλύτερης αεροπορικής εταιρίας της Ρωσίας, μέλους της Sky Team.

Δρομολόγια

Σ΄ ότι αφορά τα δρομολόγια, υπάρχει καθημερινή σύνδεση δυο φορές την ημέρα, μεταξύ Θεσσαλονίκης – Αθήνας – Θεσσαλονίκης.

Επίσης, από Θεσσαλονίκη υπάρχει σύνδεση για τους καλοκαιρινούς μήνες με Χανιά, Σαντορίνη, Μύκονο, Ρόδο και Ηράκλειο (και το χειμώνα).

Η Θεσσαλονίκη συνδέεται και με πόλεις της Ρωσίας, της Ουκρανίας, της Γερμανίας , της Εσθονίας, της Γεωργίας.

Από Αθήνα, η Ellinair πετάει για Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Χανιά, Μύκονο, Σαντορίνη, Ρόδο και Μόσχα και Κράσνονταρ.

Συνδέσεις υπάρχουν και/από Ηράκλειο και Χανιά και Άκτιο.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα