Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΤαξιδιωτικά ΝέαΑεροπορικάAegean: Καλωσορίζει το Wi-Fi στις πτήσεις της – Δείτε τη διαδικασία εγκατάστασης

Aegean: Καλωσορίζει το Wi-Fi στις πτήσεις της – Δείτε τη διαδικασία εγκατάστασης

Με τη νέα υπηρεσία WiFi onboard, η Aegean φέρνει την ψηφιακή εποχή στον αέρα και παρέχει Ίντερνετ εν πτήσει και πλούσιο ψυχαγωγικό περιεχόμενο.

Βήμα προς βήμα η Aegean παρουσιάζει με ένα νέο video στο κανάλι της στο YouTube και μοναδικές εικόνες από το εσωτερικό του αεροσκάφους της, τη διαδικασία εγκατάστασης εξοπλισμού Ίντερνετ στο στόλο της, φέροντας  την ψηφιακή εποχή στον αέρα.

Οι μηχανικοί της AEGEΑΝ τοποθετούν κεραίες, ασύρματα router και καλωδιώσεις  στο εσωτερικό του αεροσκάφους και όσοι παρακολουθήσουν το βίντεο έχουν τη δυνατότητα να δουν “πίσω από τους τοίχους” ενός από τα νέα AIRBUS A321neo αεροσκάφη της και να γνωρίσουν την τεχνολογία που φέρνει το Ίντερνετ στις πτήσεις τους.

Wi Fi on Board

Με επίκεντρο τον επιβάτη και τις τεχνολογικές δυνατότητες που προσφέρει ο νέος στόλος των 46 αεροσκαφών AIRBUS 320 και 321neo, η AEGEAN αναβαθμίζει την ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας πλέον στους επιβάτες της τη δυνατότητα να αποκτήσουν πρόσβαση στο internet κατά την πτήση τους και να απολαύσουν ψυχαγωγικό περιεχόμενο μέσω της νέας ψηφιακής πλατφόρμας της.

Ήδη, από τις 3 Φεβρουαρίου 2022, όλοι οι επιβάτες της AEGEAN που θα ταξιδέψουν με ένα από τα ήδη εξοπλισμένα αεροσκάφη AIRBUS neo, θα έχουν τη δυνατότητα τόσο να περιηγηθούν στο διαδίκτυο, να διαχειριστούν τα email τους, να έχουν πρόσβαση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων, όσο και να κατεβάσουν περιεχόμενο βίντεο και ήχου.

Όλοι οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάζουν δωρεάν την υπηρεσία για 10 λεπτά με το πακέτο Free 10’ ενώ όσοι επιθυμούν να διατηρήσουν την πρόσβασή τους στην υπηρεσία σε όλη την πτήση, θα μπορούν να επιλέξουν το πακέτο Text and surf ή το πακέτο Stream για μεγαλύτερη ταχύτητα και επιπλέον δυνατότητα παρακολούθησης βίντεο ή ακρόασης ήχου στο διαδίκτυο.

Σημειώνεται ότι τo πακέτο υπηρεσιών “Stream” θα διατίθεται δωρεάν σε όλους τους επιβάτες της Business Class. Αντίστοιχα, θα προσφέρεται δωρεάν το πακέτο “Text & Surf” στα Gold μέλη του προγράμματος Miles+Bonus, ενώ παρόμοιες παροχές θα προσφέρονται μελλοντικά και σε άλλες ειδικές κατηγορίες επιβατών. 

Παρακολουθείστε πως γίνεται η εγκατάσταση του Wi-Fi onboard στα αεροσκάφη στο  https://youtu.be/nDBEVZpHtk4

*

-H νέα υπηρεσία Wi-Fi onboard της AEGEAN είναι ήδη διαθέσιμη από τις 3 Φεβρουαρίου 2022 σε όλα τα εξοπλισμένα αεροσκάφη AIRBUS neo παρέχοντας στις πτήσεις της σύνδεση στο Internet (Wi‑Fi), νέες ψηφιακές υπηρεσίες και αναβαθμισμένο ψηφιακό ψυχαγωγικό περιεχόμενο.

-Για την ανάπτυξη της υπηρεσίας Wi-Fi onboard πάνω στην τεχνολογική πλατφόρμα του European Aviation Network, η οποία αποτελεί την κορυφαία εφαρμογή ευρυζωνικού internet εν πτήσει στην Ευρώπη, καθώς προσφέρει ασύγκριτες ταχύτητες, αδιάλειπτη κάλυψη και σημαντικά χαμηλότερο χρόνο αναμονής (latency) από οποιαδήποτε άλλη αντίστοιχη εφαρμογή στην αγορά, η AEGEAN συνεργάστηκε με την Inmarsat, τη Deutsche Telekom και τη Display Interactive. 

-Για περισσότερες πληροφορίες, για την υπηρεσία AEGEAN Wi-Fi onboard επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.aegeanair.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα