Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΚεντρική ΜακεδονίαΘεσσαλονίκηΤα «Καραβάκια» και τον Οκτώβριο!

Τα «Καραβάκια» και τον Οκτώβριο!

Έως τα τέλη Οκτωβρίου, θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε τη βόλτα μας από τη θάλασσα μέχρι την Περαία και το Μπαξέ!

Τα δρομολόγια με τα «Karavakia Thessaloniki Waterbus» συνεχίζονται μεταφέροντας τον κόσμο από/προς Θεσσαλονίκη στις κοντινές ακτές της Περαίας και των Νέων Επιβατών (Μπαξέ).

Ωστόσο, τα δρομολόγια είναι μειωμένα, όπως ήταν αναμενόμενο, και εκτελούνται από τον «Κωνσταντή».

Τι κι αν η θάλασσα ήταν φουρτουνιασμένη! Ο “Κωνσταντής” εκεί, τα δρομολόγιά του! (φωτ. Ντέπυ Χιωτοπούλου)

Τα δρομολόγια

Ο «Κωνσταντής» έχοντας αφετηρία το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, και κάνοντας στάση στο Λευκό Πύργο, προσεγγίζει καθημερινά τις κοντινές και βραβευμένες, με τη «Γαλάζια Σημαία» ακτές της Περαίας και των Νέων Επιβατών, με 8 συνολικά δρομολόγια.

Αντίστοιχα, από τους Νέους Επιβάτες και την Περαία, ο «Κωνσταντής» μεταφέρει το επιβατικό κοινό στη Θεσσαλονίκη, σε 50 λεπτά της ώρας.

Οι ώρες αναχώρησης των δρομολογίων, έχουν διαμορφωθεί ως εξής: από Θεσσαλονίκη στις 10.00, 12.30, 15.30, 18.00 και από Νέους Επιβάτες και Περαία στις 11.00, 13.30, 17.00, 19.30.

Το εισιτήριο κοστίζει 3,50 ευρώ το άτομο, ανά διαδρομή, και το μειωμένο 2,50 ευρώ/διαδρομή.

*

-Να σημειώσουμε ότι τα δρομολόγια της «Karavakia Thessaloniki Waterbus» ξεκίνησαν τον Ιούνιο, και θα συνεχίσουν να εκτελούνται μέχρι τα τέλη  Οκτωβρίου, εφόσον βεβαίως το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν στο Θερμαϊκό κόλπο.

-Ο πλήρως ανακαινισμένος «Κωνσταντής» έχει μήκος 24 μέτρα, και χωρητικότητα 180 επιβάτες. Διαθέτει εσωτερικό σαλόνι, αναπαυτικά καθίσματα, κλιματισμό, τηλεόραση, τουαλέτα. Για τα παιδιά, υπάρχει ειδική αίθουσα όπου προβάλλονται κινούμενα σχέδια ενώ υπάρχει και ειδικός χώρος θηλασμού.

Λειτουργεί μπαρ σερβίροντας καφέ, αναψυκτικά, χυμούς, αλκοόλ, κρύα και ζεστά σνακ. Επίσης, επιτρέπονται τα κατοικίδια ζώα (με λουρί) καθώς και τα ποδήλατα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα