Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΤαξιδιωτικά ΝέαΑεροπορικάΝέα απευθείας σύνδεση Θεσσαλονίκη - Παρίσι

Νέα απευθείας σύνδεση Θεσσαλονίκη – Παρίσι

Νέα απευθείας δρομολόγια ανακοίνωσε η Air France για το φετινό καλοκαίρι, συνδέοντας απευθείας τη Θεσσαλονίκη με το Παρίσι.

Συγκεκριμένα, ήδη, από τις 15 Ιουλίου, πραγματοποιούνται πτήσεις τρεις φορές την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Σάββατο.

Οι ώρες αναχώρησης από τη Θεσσαλονίκη είναι στις 12.20 μ.μ. και άφιξη στο Παρίσι 14.30 (τοπική ώρα). Αντίστοιχα, από το Παρίσι οι πτήσεις εκτελούνται στις 07.10 π.μ. με άφιξη στη Θεσσαλονίκη στις 11.10.

Το δρομολόγιο είχε ενταχθεί στον θερινό πρόγραμμα του 2020 ήδη από τις αρχές του έτους και η ισχύς του θα είναι έως τις 30 Αυγούστου.     

Το νέο αυτό δρομολόγιο έχει ήδη ενταχθεί στα συστήματα κρατήσεων και οι επιβάτες μπορούν να κάνουν τις κρατήσεις τους μέσα από τo site airfrance.gr είτε μέσω τουριστικών γραφείων.

Λήψη μέτρων προστασίας

Σύμφωνα με τις οδηγίες, από τις 11 Μαΐου όλοι οι επιβάτες της Air France είναι υποχρεωμένοι να φορούν μάσκα καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού τους.

H εταιρία εφαρμόζει σταδιακά θερμομέτρηση κατά την αναχώρηση όλων των πτήσεών της, ενώ παράλληλα εφαρμόζεται η τήρηση αποστάσεων επί του αεροσκάφους, όπου είναι εφικτό.

Στα αεροσκάφη έχουν ενισχυθεί οι καθημερινές διαδικασίες καθαρισμού και έχουν καθιερωθεί νέες για την περιοδική απολύμανσή τους. Τέλος, το σύστημα ανακύκλωσης του αέρα στα αεροσκάφη με τα ειδικά φίλτρα HEPA διασφαλίζει ότι ο αέρας της καμπίνας εναρμονίζεται με τα πρότυπα υγιεινής και ποιότητας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα