Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΤαξιδιωτικά ΝέαMazi Travel & Events: Νέες εμπειρίες και η κοπή της βασιλόπιτας

Mazi Travel & Events: Νέες εμπειρίες και η κοπή της βασιλόπιτας

Την ετήσια συνάντησή τους πραγματοποίησαν τα στελέχη και οι εργαζόμενοι της ταξιδιωτικής εταιρίας Mazi Travel & Events.

ΝΤ.Χ. (hiotopoulou@gmail.com)

Μεγάλη έμφαση στην ψηφιακή εποχή του τουριστικού προϊόντος δίνει η ταξιδιωτική εταιρία Mazi Travel & Events η οποία στο πλαίσιο της ετήσιας συνάντησης έγιναν ανακοινώσεις για τα νέα αποκλειστικά προϊόντα της σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 29  & 30 Ιανουαρίου 2022 στο ξενοδοχείο Grecotel Larissa Imperial και έδωσαν το ‘παρών’ όλα τα στελέχη από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κύπρο, μεταξύ άλλων, συζητήθηκε ο απολογισμός του 2021 και τέθηκαν οι στόχοι για το 2022.

Μεγάλη αποδοχή είχαν οι ανακοινώσεις για τα νέα αποκλειστικά προϊόντα της εταιρίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό και η νέα τάση  στα ταξίδια καθώς και η παρουσίαση προϊόντων και υπηρεσιών σε γνωστούς προορισμούς με νέες θεματικές επιλογές που ενισχύουν  την τάση για νέες εμπειρίες.

Ψηφιακή εποχή

Μεγάλη έμφαση δόθηκε στην ψηφιακή εποχή του τουριστικού προϊόντος και στην καθιέρωσή της στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρίας ενώ παρουσιάστηκαν οι νέες παραγωγές των branding video και για τα δυο τμήματα, incoming και outgoing. Παράλληλα, έγινε και μια εκτενή παρουσίαση της συμμετοχής της εταιρίας στα καινοτόμα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Κοπή βασιλόπιτας

Η ετήσια συνάντηση έκλεισε με την κοπή της βασιλόπιτας και τους τυχερούς της βραδιάς που κέρδισαν υπερπολυτελείς ταξιδιωτικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ενώ αμέσως μετά ακολούθησε δείπνο σε ειδικά διαμορφωμένη  αίθουσα του ξενοδοχείου.

O Γενικός Διευθυντής της Mazi Travel & Events Θόδωρος Μακρής
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα