Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΤαξιδιωτικά ΝέαΑεροπορικάΑεροδρόμιο «Μακεδονία»: Νέες απευθείας πτήσεις με Aegean

Αεροδρόμιο «Μακεδονία»: Νέες απευθείας πτήσεις με Aegean

Με 22 απευθείας διεθνή δρομολόγια σε 13 χώρες, από/προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» η Aegean μετατρέπει τη βάση της Θεσσαλονίκης στον δεύτερο μεγάλο κόμβο του δικτύου της.

Ντέπυ Χιωτοπούλου (hiotopoulou@gmail.com)

Τρεις νέες απευθείας πτήσεις προς Ζυρίχη, Λονδίνο (Χίθροου) και Βρυξέλλες από το ανακαινισμένο αεροδρόμιο «Μακεδονία» ξεκίνησαν την Παρασκευή και το Σάββατο 4 και 5 Ιουνίου, εγκαινιάζοντας το νέο ενισχυμένο θερινό πρόγραμμα της AEGEAN από τον δεύτερο κόμβο της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, τις προσεχείς ημέρες ξεκινούν και οι νέες πτήσεις προς Βερολίνο και Αμβούργο, ολοκληρώνοντας τον σχεδιασμό του εθνικού μας αερομεταφορέα για ένα δυναμικό ξεκίνημα των ταξιδιών το φετινό καλοκαίρι με επίκεντρο τη Θεσσαλονίκη και τις περιφερειακές της βάσεις.

Επιπρόσθετα, υλοποιείται ο μακροχρόνιος σχεδιασμός της εταιρείας για ενίσχυση της βάσης της στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και την καθιέρωσή της στον δεύτερο κόμβο της δραστηριότητας και του δικτύου της, στη νέα εποχή.

22 διεθνείς προορισμοί, 13 χώρες

Το φετινό καλοκαίρι η Aegean θα πετάει από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» σε 22 διεθνείς προορισμούς σε 13 χώρες, με απευθείας τακτικές αλλά και ναυλωμένες πτήσεις.

Επίσης, εκτός από το διεθνές δίκτυο, συνδέει τη Θεσσαλονίκη και με 15 προορισμούς στην Ελλάδα, προσφέροντας στην πόλη το δικό της δίκτυο και ενισχύοντας τη διασυνδεσιμότητά της αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Βόρειας Ελλάδας με τις μεγαλύτερες αγορές του εξωτερικού.

Οι πτήσεις στο εσωτερικό της χώρας είναι Αθήνα, Μύκονος, Σαντορίνη, Πάρος, Κως, Ρόδος, Χανιά, Ηράκλειο, Μυτιλήνη, Χίος, Σάμος, Λήμνος, Ικαρία, Κύθηρα, Καλαμάτα.

Ζυρίχη, Βρυξέλλες, Λονδίνο

Ειδικότερα, από την Παρασκευή 4 Ιουνίου, ξεκίνησε η απευθείας σύνδεση από και προς τη Ζυρίχη με 3 δρομολόγια σε εβδομαδιαία βάση, ενώ το Σάββατο 5 Ιουνίου ξεκίνησε η απευθείας σύνδεση με Βρυξέλλες με 2 εβδομαδιαίες πτήσεις.

Σ’ ότι αφορά τις εβδομαδιαίες πτήσεις από και προς Λονδίνο (Χίθροου), όπως ανακοινώνει η αεροπορική εταιρία θα ανασταλούν προσωρινά από 15 Ιουνίου και για ένα μήνα, λόγω της κατάταξης της χώρας από τις Βρετανικές αρχές στην πορτοκαλί ζώνη.

Παράλληλα, ήδη από τον προηγούμενο μήνα η Aegean έχει αρχίσει τις πτήσεις από και προς άλλες μεγάλες πόλεις της Γερμανίας, τη Γαλλία, την Κύπρο, το Ισραήλ και αναμένει να ξεκινήσει τις πτήσεις από και προς τη Ρωσία, μόλις αποκατασταθεί η διασυνδεσιμότητα με τη χώρα.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, σχετικά με το νέο δίκτυο από και προς τη Θεσσαλονίκη, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.aegeanair.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα