Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024
ΑρχικήUncategorizedΠΟΞ – Αναμένοντας το νέο διοικητικό συμβούλιο

ΠΟΞ – Αναμένοντας το νέο διοικητικό συμβούλιο

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η ετήσια γενική συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, με την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων

Κατά τις Αρχαιρεσίες που έλαβαν χώρα για την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ), εξελέγησαν οι ακόλουθοι (βάσει σταυρών προτίμησης):

Γρηγόρης Τάσιος (πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής), Κωνσταντίνα Σβύνου (πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Κω), Ευγένιος Βασιλικός (Mέλος Διοικητικού Συμβουλίου Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών, Αττικής και Αργοσαρωνικού), Μανώλης Γιαννούλης, Σακελλάριος Σουλούνιας, Αριστοτέλης Θωμόπουλος, Κώστας Χατζηκωνσταντίνου, Δημήτρης Πολλάλης, Ευαγγελία Ξυπτερά – Λάμπρου, Μανώλης Τσακαλάκης, Κωνσταντίνος Μεριανός και Άγγελος Καλλίας.

Ως αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν οι Γεράσιμος Τιμοθεάτος και Κωνσταντίνος Λεβέντης.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΟΞ θα συνεδριάσει για να συγκροτηθεί σε Σώμα εντός των επομένων ημερών.

Πρώτος σε σταυρούς προτίμησης ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής Γρηγόρης Τάσιος

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, η απερχόμενη διοίκηση, υπό τον πρόεδρο Γιάννη Α. Ρέτσο και τον προεδρεύοντα Αντώνη Β. Καμπουράκη, παρουσίασε τον Απολογισμό Πεπραγμένων της θητείας της και ακολούθησε συζήτηση για τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τον ξενοδοχειακό κόσμο.

Ο απερχόμενος πρόεδρος της ΠΟΞ, και νέος πρόεδρος του ΣΕΤΕ, Γιάννης Α. Ρέτσος

Ενότητα και συσπείρωση

Βασικό μήνυμα της γενικής συνέλευσης είναι η ενότητα και η συσπείρωση γύρω από το νέο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας καθώς και η δέσμευση, για δυναμική προάσπιση των δικαίων του Κλάδου και περαιτέρω ενίσχυσης της καθοριστικής συμβολής των ξενοδοχείων στον οικονομικό και κοινωνικό ιστό της χώρας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα