Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΤαξιδιωτικά ΝέαCelestyal Cruises: Νέα δρομολόγια και επέκταση της τουριστικής περιόδου

Celestyal Cruises: Νέα δρομολόγια και επέκταση της τουριστικής περιόδου

Νέα δρομολόγια από την Celestyal Cruises με αφετηρία το λιμάνι του Πειραιά και στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

NT.X. (hiotopoulou@gmail.com)

Νέα δρομολόγια προσθέτει στο πρόγραμμά της η εταιρία κρουαζιέρας Celestyal Cruises, έχοντας, ως αφετηρία της το λιμάνι του Πειραιά.

Τα νέα δρομολόγια θα προστεθούν το 2019, και αφορούν τη νέα 7ήμερη κρουαζιέρα «Εκλεκτό Αιγαίο», πραγματοποιώντας 6 δρομολόγια από τις 21 Οκτωβρίου μέχρι τις 25 Νοεμβρίου 2019.

Η συγκεκριμένη κρουαζιέρα θα περιλαμβάνει, για πρώτη φορά, ως προορισμό, το λιμάνι του Βόλου, καθώς και το Τσανάκαλε της Τουρκίας. Θα επισκέπτεται, επίσης, το Ηράκλειο, τη Σαντορίνη και τη Μύκονο.

Κρουαζιέρα «3 Ήπειροι»

Επιπρόσθετα, η Celestyal Cruises, προσθέτει άλλο ένα νέο πρόγραμμα, την 7ήμερη κρουαζιέρα «3 Ήπειροι».

Η συγκεκριμένη κρουαζιέρα θα ξεκινήσει το Δεκέμβριο του 2019, με 5 κρουαζιέρες, πάντα με λιμάνι αφετηρίας τον Πειραιά. Το πρώτο δρομολόγιο θα αναχωρήσει στις 2 Δεκεμβρίου, ενώ το τελευταίο στις 30 Δεκεμβρίου.

Η κρουαζιέρα «3 Ήπειροι» θα προσεγγίζει ιστορικούς προορισμούς, όπως την Αλεξάνδρεια, το λιμάνι Πορτ Σάιντ στην Αίγυπτο, το λιμάνι Άσντοντ στο Ισραήλ, το Κουσάντασι (Έφεσος) της Τουρκίας, τη Λεμεσό της Κύπρου και τη Ρόδο.

Πρόγραμμα για το 2020

Το 2020, η Celestyal Cruises θα συνεχίσει τις καθιερωμένες 3ήμερες και 4ήμερες κρουαζιέρες της και θα ενδυναμώσει περαιτέρω τις 7ήμερες κρουαζιέρες, προσφέροντας ποικίλες επιλογές τόσο στους νέους επιβάτες όσο και στους επιβάτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν ξανά σε μία κρουαζιέρα της εταιρείας.

Η 7ήμερη κρουαζιέρα «Εκλεκτό Αιγαίο» θα «ταξιδεύει» από τις 6 Απριλίου μέχρι τις 11 Μαΐου 2020, ενώ μια δεύτερη σειρά δρομολογίων θα ξεκινήσει στις 7 Σεπτεμβρίου μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου του 2020.

Αντίστοιχα, οι 7ήμερες κρουαζιέρες «Ειδυλλιακό Αιγαίο» της Celestyal Cruises θα ξεκινήσουν από τις 18 Μαΐου έως τις 31 Αυγούστου, ενώ η κρουαζιέρα «3 Ήπειροι» από τις 2 έως τις 30 Μαρτίου και από τις 2 Νοεμβρίου έως τις 28 Δεκεμβρίου.

Άποψη καμπίνας από κρουαζιερόπλοιο της Celestyal Cruises (φωτ. Ντ.Χ.)

*

-Η διεύρυνση της τουριστικής περιόδου που επιχειρεί η Celestyal Cruises  το 2019 και το 2020 είναι ένα πρώτο βήμα προς την επίτευξη του στόχου για την πραγματοποίηση κρουαζιέρων στο Αιγαίο όλο το χρόνο και εντάσσεται στη στρατηγική που έχει χαράξει ενδυνάμωσης του ελληνικού homeporting και της πολύπλευρης συμβολής της στην εθνική οικονομία.

-H Celestyal Cruises διατηρεί τη βάση των δραστηριοτήτων της στην Ελλάδα με λιμάνια επιβίβασης/αποβίβασης, κατά κύριο λόγο τα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο. Διαχειρίζεται 5 μεσαίου μεγέθους κρουαζιερόπλοια, η δε φιλοσοφία της εταιρίας είναι ο ‘προορισμός’, ενώ κάθε κρουαζιέρα εστιάζει σ’ όλες τις εκφάνσεις του πολιτισμού των περιοχών που επισκέπτεται.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα