Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΤαξιδιωτικά ΝέαΑεροπορικάΑπευθείας σύνδεση Θεσσαλονίκη – Ντουμπάι!

Απευθείας σύνδεση Θεσσαλονίκη – Ντουμπάι!

Τρεις φορές την εβδομάδα η Θεσσαλονίκη θα συνδέεται με το Ντουμπάι, αρχής γενομένης τον Ιούνιο!

ΝΤΕΠΥ ΧΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ (hiotopoulou@gmail.com)

Τρεις φορές την εβδομάδα η Θεσσαλονίκη θα συνδέεται με το Ντουμπάι, από 15 Ιουνίου!

Η απευθείας σύνδεση θα πραγματοποιείται με την αεροπορική εταιρία flydubai, έχοντας βάση της το Ντουμπάι, τρεις φορές την εβδομάδα, από τις 15 Ιουνίου.

Πτήσεις θα πραγματοποιούνται Τρίτη, Παρασκευή, Κυριακή. Η ώρα αναχώρησης από Θεσσαλονίκη είναι προγραμματισμένη για τις 14.35 με άφιξη στο Ντουμπάι στις 20.30 (τοπική ώρα). Η πτήση θα διαρκεί 5 ώρες.

Από το Ντουμπάι η αναχώρηση θα γίνεται στις 09.05 το πρωί με άφιξη στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” στις 13.35.

«Με την προσθήκη της Θεσσαλονίκης στο δίκτυό μας, αυξάνουμε τον αριθμό των αγορών με απευθείας πτήσεις από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα σε 71 προορισμούς. Το γεγονός ότι περίπου το 70% του δικτύου μας ήταν προηγουμένως ανεπαρκές σημαίνει ότι παραμένουμε αφοσιωμένοι στο όραμα που θέσαμε για να δημιουργήσουμε ελεύθερες ροές εμπορίου και τουρισμού και να ενισχύσουμε τις άμεσες αεροπορικές συνδέσεις με τα ΗΑΕ» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της flydubai Ghaith Al Ghaith.

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος Εμπορίου Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Μέσης Ανατολής, Ευρώπης Jeyhun Efendi τονίζει ότι η Θεσσαλονίκη αποτελεί σημαντικό οικονομικό, βιομηχανικό, εμπορικό κέντρο και δημοφιλή προορισμό αναψυχής, ειδικά το καλοκαίρι.

*

– Η flydubai που εδρεύει στο Ντουμπάι ανακοίνωσε την έναρξη των πτήσεων στη Θεσσαλονίκη στην Ελλάδα καθώς και στην Άκαμπα στην Ιορδανία από τον Ιούνιο του 2018.

Στη Θεσσαλονίκη θα πετάει 3 φορές την εβδομάδα, από 15 Ιουνίου, ενώ στην Άκαμπα 4 φορές, από 16 Ιουνίου.

-Από το 2009, οπότε και ξεκίνησε τη λειτουργία της, η flydubai έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο από 102 προορισμούς σε 46 χώρες. Εισήγαγε 70 νέα δρομολόγια προς προορισμούς οι οποίοι προηγουμένως δεν συνδέονταν απευθείας με το Ντουμπάι ή δεν εξυπηρετούνταν από κάποιον εθνικό μεταφορέα των ΗΑΕ με βάση το Ντουμπάι.

-Η flydubai λειτουργεί ένα στόλο 61 αεροσκαφών Boeing 737-800 νέας γενιάς και θα παραλάβει περισσότερα από 100 νέα αεροσκάφη μέχρι το τέλος του 2023.

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα