Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΤαξιδιωτικά ΝέαΑεροπορικάΝέα πολιτική αποσκευών από την Ryanair

Νέα πολιτική αποσκευών από την Ryanair

Μειωμένες χρεώσεις για παραδοτέες αποσκευές καθώς και αυξημένο μέγιστο περιθώριο κιλών συμπεριλαμβάνει η νέα πολιτική αποσκευών της Ryanair.

Συγκεκριμένα, η νέα πολιτική αποσκευών η οποία θα τεθεί σε εφαρμογή σ’ ένα μήνα (από τις 15 Ιανουαρίου 2018), μόνο οι επιβάτες με Προτεραιότητα Επιβίβασης (συμπεριλαμβανομένων των επιβατών με ναύλους Plus, Flexi Plus & Family Plus) θα έχουν την δυνατότητα να μεταφέρουν δύο χειραποσκευές στην καμπίνα*.

Αλλαγή πολιτικής αποσκευών Ryanair
Αλλαγή πολιτικής αποσκευών από τις 15 Ιανουαρίου 2018

Όλοι οι υπόλοιποι επιβάτες (χωρίς προτεραιότητα) θα μπορούν να μεταφέρουνε μόνο μία μικρή χειραποσκευή στην καμπίνα, ενώ η δεύτερη (μεγαλύτερη) χειραποσκευή θα παραδίδεται στην πύλη επιβίβασης, δωρεάν.

Η νέα πολιτική αποσκευών της Ryanair, συμπεριλαμβάνει μειωμένες χρεώσεις για παραδοτέες αποσκευές (από 35 ευρώ σε 25 ευρώ) και αυξημένο μέγιστο περιθώριο κιλών από 15 σε 20 κιλά.

Όπως επισημαίνουν στελέχη της Ryanair, μέσω της νέας αυτής πολιτικής, θα επιταχυνθεί η επιβίβαση και θα περιοριστούν οι καθυστερήσεις, προσφέροντας παράλληλα μειωμένες τιμές και αυξημένο όριο κιλών στους επιβάτες κατά 33%.

* Η Προτεραιότητα Επιβίβασης μπορεί να προσκομιστεί έναντι €/£5 την ώρα της κράτησης ή να προστεθεί στην κράτηση έως και μία ώρα πριν την ώρα αναχώρησης έναντι €/£6.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα