Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΤαξιδιωτικά ΝέαΑεροπορικάΑεροδρόμιο «Μακεδονία»: Άλλη μια low cost εταιρία δίνει το «παρών»

Αεροδρόμιο «Μακεδονία»: Άλλη μια low cost εταιρία δίνει το «παρών»

Την έναρξη των δραστηριοτήτων της στη Θεσσαλονίκη ανακοίνωσε σήμερα χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία με εκτενές δίκτυο σε μικρού και μεσαίου μεγέθους ευρωπαϊκές αγορές.

Με συνολικά 200 πτήσεις το χρόνο και 27.600 θέσεις, η αεροπορική εταιρία Volotea, θα εκτελεί τα δύο νέα δρομολόγια από τον ερχόμενο χρόνο.

Όπως, είχε δημοσιεύσει το debbiestravel.gr, η low cost αεροπορική εταιρία, η οποία έχει έδρα στη Βαρκελώνη, θα συνδέει από το νέο έτος τη Θεσσαλονίκη τόσο με το Ηράκλειο της Κρήτης όσο και με το κυκλαδίτικο νησί, τη Μύκονο!

Δυο νησιωτικοί προορισμοί

Με συνολικά 200 πτήσεις το χρόνο και 27.600 θέσεις, η Volotea θα εκτελεί τα δύο νέα δρομολόγια με τις εξής συχνότητες:

– Ηράκλειο: Από τις 13 Απριλίου, 18.700 θέσεις και δύο πτήσεις την εβδομάδα   Δευτέρα και Παρασκευή

– Μύκονος: Από τις 25 Μαΐου, 8.900 θέσεις και δύο πτήσεις την εβδομάδα Τρίτη  και Σάββατο.

17 νέες πτήσεις στην Ελλάδα

Η  Volotea ξεκινά 17 νέες πτήσεις στην Ελλάδα, που είναι ήδη διαθέσιμες προς πώληση, αυξάνοντας το δίκτυο της σε 80 δρομολόγια συνολικά. Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει 1.3 εκατομμύρια θέσεις, που αντιστοιχούν σε 13% αύξηση συγκριτικά με πέρυσι, ενώ ξεκινά να επιχειρεί σε δύο επιπλέον ελληνικά αεροδρόμια, της Θεσσαλονίκης και της Καλαμάτας.

«Η Ελλάδα είναι μια αγορά στρατηγικής σημασίας για εμάς, που μας έχει προσφέρει  υγιή επιχειρησιακή ανάπτυξη και αυξανόμενη ζήτηση. Το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης «Μακεδονία», ως η δεύτερη σημαντικότερη πύλη για την Ελλάδα, αποτελεί σημαντική προσθήκη στο δίκτυο μας, με εξαιρετικές δυνατότητες ανάπτυξης», δήλωσε ο Carlos Muñoz, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Volotea.

Από την πλευρά του ο γενικός διευθυντής ανάπτυξης της Fraport Greece Γιώργος Βήλος, καλωσόρισε τη Volotea στο «Μακεδονία».

«Με την προσθήκη του αεροδρομίου “Μακεδονία”, η Volotea θα επιχειρεί σε 11 από τα 14 αεροδρόμια της Fraport Greece, γεγονός που αντικατοπτρίζει τη στρατηγική απόφαση της αεροπορικής εταιρείας να επενδύσει στους μοναδικούς και παγκοσμίου φήμης προορισμούς που εξυπηρετούμε, καθώς και στην άριστη συνεργασία που έχουμε οικοδομήσει» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο κ. Βήλος, γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης της Fraport Greece.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα