Κινέζικο brunch θα σερβίρεται στο βραβευμένο εστιατόριο Ambrosia στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki.
Στην Άπω Ανατολή θα ταξιδεύει το κοινό ο βραβευμένος Executive chef Jacky Yu από το Andaz Xintiandi Shanghai, στο εστιατόριο Ambrosia του ξενοδοχείου Hyatt Regency Thessaloniki.
Έτσι λοιπόν, από τις 27 Φεβρουαρίου έως τις 4 Μαρτίου 2018, ο βραβευμένος Executive chef Jacky Yu, θα ετοιμάζει κινεζικές απολαύσεις που θα σας ταξιδεύουν στην Άπω Ανατολή.
Το μενού
Για να δούμε τις προτάσεις που θα ετοιμάζει ο Jacky Yu για το a la carte μενού.
Στα ορεκτικά, κινέζικο γιαμ με σάλτσα βατόμουρου, φρυγανισμένο φιλέτο κυπρίνου με γλυκόξινη σάλτσα, κολοκυθάκια με όστρακα και λάδι κρεμμυδιού, μοσχαρίσιο κοκκινιστό κρέας με σόγια, φασόλια χιονιού, μανιτάρια και λάδι κρεμμυδιού.
Στα κυρίως πιάτα, το μενού περιλαμβάνει γαρίδες με πικάντικη ζύμη ρυζιού, μοσχαρίσιο φιλέτο με σάλτσα μαύρου πιπεριού και τηγανιτό ρύζι με θαλασσινά, αυγό και κρεμμυδάκι.
Τέλος, στα κινέζικα επιδόρπια, θα σερβίρονται κέικ ρυζιού με άνθη από Osmanthus, ρύζι ατμού, καρύδια και κόκκινη πάστα φασολιών και καρύδα με ζελέ κόκκινου φασολιού.
*
-Οι προτάσεις για a la carte μενού θα είναι διαθέσιμες στο εστιατόριο Αμβροσία από τις 27 Φεβρουαρίου και η κορύφωση του γευστικού ταξιδιού θα γίνει την Κυριακή 4 Μαρτίου με το Sunday Brunch το οποίο θα απογειώσει τη γευστική σας εμπειρία.
-Το κινεζικό brunch θα σερβίρεται 13.30 – 17.00, η τιμή είναι στα 42 ευρώ/άτομο, ενώ η πολιτική για τα παιδιά είναι 0-6 ετών χωρίς χρέωση, 6-12 ετών 50% έκπτωση.
-Για περισσότερες πληροφορίες-κρατήσεις καλέστε στο 2310 401295 ή απευθυνθείτε στο dine@hrthessaloniki@hyatt.com (13ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Περαίας).