Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΠροτεινόμεναΡόδος - Νέο πρόγραμμα στην αγορά από το Mentor Travel Specialists

Ρόδος – Νέο πρόγραμμα στην αγορά από το Mentor Travel Specialists

Δυο χρόνια ζωής συμπληρώνει το ταξιδιωτικό γραφείο Mentor Travel Specialists, με την ομάδα του η οποία διαθέτει πολυετή πείρα στον χώρο να προωθεί νέους αλλά και κλασικούς προορισμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Αποστολή – φωτογραφίες: Ντέπυ Χιωτοπούλου (hiotopoulou@gmail.com)

Βρισκόμαστε στο νησί της Ρόδου, με αφορμή το εκπαιδευτικό ταξίδι – το πρώτο για το φετινό καλοκαίρι- που διοργανώνει το ταξιδιωτικό γραφείο Mentor Travel Specialists, που έχει έδρα στη Θεσσαλονίκη.

Τριάντα τουριστικοί πράκτορες από γραφεία της Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας συμμετέχουν στο εκπαιδευτικό ταξίδι, το οποίο ξεκίνησε τη Δευτέρα 20 Μαΐου και ολοκληρώνεται, σήμερα, Τετάρτη 22/5.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, οι τουριστικοί πράκτορες – συνεργάτες του Mentor Travel Specialists, είχαν τη δυνατότητα να δουν κάποια από τα ξενοδοχεία με τα οποία έχει συνάψει συμβόλαια και έχει δεσμεύσει δωμάτια το Mentor Travel Specialists.

Το δωμάτιο όπου και μέναμε στο 5 αστέρων Mediterranean Hotel στην πόλη της Ρόδου, μπροστά στη θάλασσα

«Η Ρόδος είναι κομβικός προορισμός, και υψηλής ζήτησης, και εμείς ως γραφείο επιλέξαμε να κάνουμε μια μεγάλη επένδυση και σε αεροπορικές θέσεις αλλά και σε δεσμεύσεις δωματίων για να αναπτύξουμε και αυτόν τον προορισμό» δήλωσε στο Debbiestravel.gr ο Βελισσάριος Χωρινός συνιδιοκτήτης του Mentor Travel Specialists, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Όπως ο ίδιος εξήγησε, υπάρχει μια μεγάλη γκάμα επιλογών σε ξενοδοχεία, 3, 4 και 5 αστέρων, τα οποία σε συνδυασμό με το αεροπορικό εισιτήριο με απευθείας πτήσεις από Θεσσαλονίκη, με δυο διαφορετικές εταιρίες, δίνουν τη δυνατότητα στον κόσμο να επιλέξει το πακέτο που του ταιριάζει καλύτερα.

Η θέα από το δωμάτιο του 5 αστέρων Mediterranean Hotel στην πόλη της Ρόδου, σε απόσταση αναπνοής από την Παλιά Πόλη

Ξενοδοχεία στην πόλη, στην Ιξιά, την Καλλιθέα αλλά και τη Λίνδο

Ούτε ένα, ούτε δυο αλλά έντεκα (11) διαφορετικές επιλογές ξενοδοχείων διαθέτει το Mentor Travel Specialists στα καλοκαιρινά του προγράμματα για τη Ρόδο. Μάλιστα, τα πακέτα είναι 5ήμερα και 6ήμερα, με δυο αεροπορικές εταιρίες από Θεσσαλονίκη. «Προωθούμε τις πολλές επιλογές για τον ταξιδιώτη και όπως θα δείτε, υπάρχουν από οικονομικές λύσεις σε 3 αστέρων ξενοδοχείο στην πόλη, όπου το 5νθήμερο κυμαίνεται μαζί με τους φόρους αεροδρομίων στα 350 – 380 ευρώ, υπάρχουν και οι επιλογές σε 4 αστέρων boutique hotel αλλά και σε 5άστερα, τόσο στην πόλη της Ρόδου μπροστά στη θάλασσα, στην Ιξιά αλλά και στην παραλία της Καλλιθέας και στη Λίνδο» δηλώνει ο κ. Χωρινός επισημαίνοντας ότι η επιλογή ξενοδοχείου στη Λίνδο μπαίνει για πρώτη φορά σε πρόγραμμα ταξιδιωτικού γραφείου.

Inspection στο 5 αστέρων Olympic Palace στην Ιξιά Ρόδου

Τρία εκπαιδευτικά ταξίδια

Σχετικά με τον στόχο που έχουν τα εκπαιδευτικά ταξίδια και στα οποία συμμετέχουν τουριστικοί πράκτορες, είναι να δουν από κοντά τόσο τον προορισμό όσο και τα ξενοδοχεία στα οποία στέλνουν τους πελάτες τους αλλά και τις παροχές τους.

«Επενδύουμε πολύ σ’ αυτό το κομμάτι, θέλουμε να δουν οι συνεργάτες μας τον προορισμό και τα ξενοδοχεία, ακόμη και τη διαδικασία του αεροπορικού, του check in, της 10κιλης αποσκευής» επισημαίνει ο κ. Χωρινός.

Το Mentor Travel Specialists ξεκίνησε το φετινό καλοκαίρι με το πρώτο του εκπαιδευτικό ταξίδι στη Ρόδο και συνεχίζει με επόμενους προορισμούς την Ικαρία και τη Σαντορίνη.

Γενική άποψη της Λίνδου

Νέοι προορισμοί

Ήδη στο καλοκαιρινό τους πρόγραμμα το Mentor Travel Specialists έχει προσθέσει νέους προορισμούς. «Γενικότερα αξιοποιούμε όλες τις απευθείας πτήσεις από το αεροδρόμιο «Μακεδονία». Έχουμε βάλει νέα προγράμματα όπως είναι οι Σκανδιναβικές πρωτεύουσες με απευθείας πτήσεις από Θεσσαλονίκη, πετάμε για Όσλο, επιστρέφουμε από Κοπεγχάγη, συνδυάζοντας και την πόλη της Στοκχόλμης, έχουμε βάλει το πρόγραμμα των Βαλτικών χωρών με την Air Baltic, ενώ αρκετά προγράμματα τα έχουμε εμπλουτίσει δίνοντας κάποιες ιδιαίτερες νότες όπου ο πελάτης βλέπει και την κουλτούρα της περιοχής. Για παράδειγμα στο ταξίδι στην Τοσκάνη επισκεπτόμαστε παραδοσιακό οινοποιείο, που ουσιαστικά η περιοχή φημίζεται για τα κρασιά της» δηλώνει στο Debbiestravel.gr ο κ. Χωρινός.

Βελισσάριος Χωρινός, εκ των τριών ιδιοκτητών του Mentor Travel Specialists

Προγράμματα έγκαιρα και έγκυρα

Και αν ακόμη δεν έχει μπει ουσιαστικά το καλοκαίρι, ο προγραμματισμός εκδρομών για το Mentor Travel Specialists γίνεται και για τις εκδρομές του… φθινοπώρου.

«Φιλοσοφία μας είναι να βγάζουμε τα προγράμματά μας νωρίς, έγκυρα και έγκαιρα, και ο πελάτης μπαίνει σε μια λογική να κλείνει τις διακοπές του νωρίς» επισημαίνει ο Βελισσάριος Χωρινός.

Όπως ανακοινώθηκε, για την περίοδο της 28ης Οκτωβρίου βάζουν δυο αεροπλάνα, το ένα για Μάλτα με ελληνική εταιρία και το δεύτερο για την Μπολόνια της Ιταλίας.

«Όταν μια αεροπορική εταιρία βγάζει από τώρα το χειμερινό της πρόγραμμα, αυτό σημαίνει αυτόματα ότι ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να κλείσει εισιτήριο από τώρα, γιατί να μην συμβαίνει αυτό και με τα τουριστικά γραφεία» υπογραμμίζει ο κ. Χωρινός.

Δυο χρόνια ζωής, τρία γραφεία

Δυο χρόνια ζωής έκλεισε πρόσφατα το ταξιδιωτικό γραφείο Mentor Travel Specialists. «Δυο χρόνια δύσκολα με μεγάλο κόπο και προσπάθεια, αλλά πολύ δημιουργικά» δηλώνει ο συνιδιοκτήτης του γραφείου κ. Χωρινός λέγοντας ότι «πολλές φορές ακούμε καινούργιο γραφείο, όμως η ομάδα μας έχει την εμπειρία πολλών ετών, από το τμήμα πωλήσεων μέχρι την οργάνωση, και από το τμήμα του λογιστηρίου μέχρι το τμήμα μάρκετινγκ και το κομμάτι του εξωτικού ταξιδιού».

Ο ίδιος απευθυνόμενος στους ταξιδιωτικούς πράκτορες που συμμετέχουν στο εκπαιδευτικό ταξίδι της Ρόδου είπε χαρακτηριστικά «Είναι πολύ τιμητικό και συγκινητικό να βάζουμε προορισμούς, και ως νέο γραφείο που είμαστε αλλά με πολυετή πείρα, να μας προτιμάτε».

Ο Mentor Travel Specialists συνεχίζει τις επενδύσεις και την ανάπτυξή του, με τη δημιουργία νέων γραφείων, τα οποία και θα εγκαινιάσουν πολύ σύντομα. Τα νέα τους γραφεία βρίσκονται επί της Τσιμισκή 62, όπου θα στεγάζονται τα τμήματα της οργάνωσης και του μάρκετινγκ. Επί της οδού Μητροπόλεως 72 είναι το τμήμα πώλησης εκδρομών και ταξιδίων και επί της Ν. Κουντουριώτου 8 το ξενοδοχειακό τμήμα.

Ανάπτυξη και στον τομέα της φιλοξενίας

Παράλληλα με την ανάπτυξη των εκδρομών και των νέων προορισμών στα προγράμματά του, το ταξιδιωτικό γραφείο Mentor Travel Specialists έχει μπει και στο κομμάτι της φιλοξενίας, όπου κάποια ξενοδοχεία είναι υπό τη διαχείρισή τους και κάποια δικής τους ιδιοκτησίας.

Δικής τους ιδιοκτησίας είναι δυο ξενοδοχεία στην Αμμουλιανή -το Trinity Suites και το Trinity Hotel, ένα στη Νάουσα Πάρο -το Hercules Suites- και ένα στην Χώρα της Μυκόνου -το Numi Boutique Hotel- το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του στις 15 Μαΐου.

Σημειώνουμε ότι το εκπαιδευτικό ταξίδι στη Ρόδο συνοδεύουν οι δυο από τους τρεις ιδιοκτήτες, Βελισσάριος Χωρινός και Σάββας Βαρικιάν business development manager. Απουσίαζε ο Πασχάλης Γιαμαλής.

Σάββας Βαρικιά (αριστερά), Βελισσάριος Χωρινός στην Παλιά Πόλη της Ρόδου

Ευχαριστούμε θερμά το Mentor Travel Specialists για τη συμμετοχή μας στο fam trip της Ρόδου.

Η υπογράφουσα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα