Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕξωτερικόAlpha Nicholson: Νέα συνεργασία με το Condé Nast Middle East Traveller

Alpha Nicholson: Νέα συνεργασία με το Condé Nast Middle East Traveller

Άλλη μια σημαντική επιτυχία προσθέτει στο πλούσιο πορτφόλιο της η Alpha Nicholson, με εξειδίκευση στο hospitality marketing. Η πολυβραβευμένη εταιρία ‘φέρνει το Condé Nast Traveller Middle East στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Νέες ευκαιρίες και προκλήσεις φέρνει σε Ελλάδα και Κύπρο η συνεργασίας της πολυβραβευμένης Alpha Nicholson με ένα από τα σημαντικότερα περιοδικά ταξιδιών στον κόσμο, το Conte Nast Traveller.

Συγκεκριμένα, η εταιρία του Hospitality Marketing Alpha Nicholson με 15ετή εμπειρία στον χώρο της πολυτελούς φιλοξενίας μέσα από τη νέα της συνεργασία με το διεθνές περιοδικό Condé Nast Traveller Middle East, θα προσφέρει επιπλέον προηγμένες και αποτελεσματικές λύσεις υπηρεσιών επικοινωνίας στα ξενοδοχεία και τα resorts που βρίσκονται σε Ελλάδα και Κύπρο.

Προβολή και πρόσβαση σε εξειδικευμένο κοινό

Μέσα από αυτήν τη συνεργασία, το περιοδικό Condé Nast Traveller Middle East θα προσθέσει προστιθέμενη αξία στους τρέχοντες και νέους πελάτες (Hotels & Resorts) της Alpha Nicholson, παρέχοντας τους δυνατότητες προβολής και πρόσβαση σε ένα πολύ εξειδικευμένο κοινό.

Όπως επισημαίνουν τα στελέχη της Alpha Nicholson «η ενασχόλησή μας με το Condé Nast Traveller Middle East σηματοδοτεί τη δέσμευσή μας να παρέχουμε ισχυρές στρατηγικές που στοχεύουν στην υλοποίηση αυξημένων πωλήσεων και άμεσων κρατήσεων.»

Πρωτοποριακή προσέγγιση στην ξενοδοχειακή βιομηχανία
Η παραπάνω συνεργασία καταδεικνύει τον συνεχή εξελισσόμενο χαρακτήρα της Alpha Nicholson, συμμετέχοντας σε επώνυμες συνεργασίες και αναπτύσσοντας μια πρωτοποριακή προσέγγιση στην ξενοδοχειακή βιομηχανία.

«Καθώς συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε, υποστηρίζουμε ακόμα πιο δυνατά το Hospitality Marketing στην Ελλάδα και την Κύπρο, αυξάνοντας τον αριθμό των άμεσων κρατήσεων (direct bookings) των ξενοδοχείων και resorts στην περιοχή» επισημαίνει ο συνιδρυτής της Alpha Nicholson Δημήτρης Λαζαρίδης.

*

-Η Alpha Nicholson είναι μια καινοτόμα εταιρία μάρκετινγκ που εξυπηρετεί ξενοδοχεία, θέρετρα και εστιατόρια υψηλής ποιότητας. Η τεχνογνωσία της εταιρίας έγκειται στη δημιουργία προσαρμοσμένων στρατηγικών μάρκετινγκ που ευθυγραμμίζονται άψογα με τις μοναδικές απαιτήσεις του κάθε πελάτη.

-Πολυτελή ξενοδοχεία και θέρετρα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πελοπόννησο, Μύκονο, Σαντορίνη, Ιωάννινα, Πιερία, Φλώρινα, Χαλκιδική, Θεσσαλία, Κύπρο κλπ. αποτελούν πελάτες της πολυβραβευμένης Alpha Nicholson. Μεταξύ αυτών και ο Τουριστικός Οργανισμός Ιορδανίας.

– Alpha Nicholson, Λ. Αλίμου 109, Αθήνα, 210 9923295.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα