Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕπιλογέςΣτον ‘αέρα’ η νέα εταιρική ιστοσελίδα του ΕΟΤ

Στον ‘αέρα’ η νέα εταιρική ιστοσελίδα του ΕΟΤ

Εικαστικά ανανεωμένη και τεχνικά πλήρως αναβαθμισμένη, η νέα εταιρική ψηφιακή εικόνα του ΕΟΤ εδώ και λίγες ημέρες λαμβάνει δοκιμαστικά τη θέση της στο διαδίκτυο.

Η επίσημη εταιρική ιστοσελίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) http://www.gnto.gov.gr/ διαθέτει πλέον νέα  ψηφιακά εργαλεία -φιλικά προς όλους τους χρήστες- που ενισχύουν την αλληλεπίδραση τόσο με τους συνεργάτες του ΕΟΤ όσο και με τους πολίτες.

Πρόκειται για ένα ακόμα σημαντικό εργαλείο της στρατηγικής του Οργανισμού, ο οποίος διαρκώς ανανεώνεται με έμφαση στην καινοτομία και τις ψηφιακές υπηρεσίες.

Φιλική προς τα ΑμεΑ

Το νέο portal είναι σύγχρονο, καλαίσθητο, λειτουργικό και φιλικό προς τα ΑμεΑ, παρέχει εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες και υπηρεσίες  και, μεταξύ άλλων, προσφέρει τη δυνατότητα στον χρήστη να καταθέτει ψηφιακά αιτήματα που αφορούν σε συμμετοχή σε εκθέσεις, προτάσεις για αιγίδες, χορηγίες κ.ά.

Η εταιρική ψηφιακή σελίδα του ΕΟΤ θα διασυνδεθεί με την βασική ψηφιακή τουριστική πύλη της χώρας μας https://www.visitgreece.gr/el/ και την 1η επίσημη εφαρμογή του ΕΟΤ για κινητά https://www.visitgreeceapp.com/ με στόχο την διατήρηση αλλά και την περαιτέρω ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας της χώρας μας.

Έμφαση στα ψηφιακά εργαλεία

Καινοτομία και έμφαση στα ψηφιακά εργαλεία είναι βασικοί πυλώνες της στρατηγικής του ΕΟΤ τα τελευταία χρόνια.

«Το νέο εταιρικό site του Οργανισμού είναι πλήρως ανανεωμένο αισθητικά αλλά – το κυριότερο- προσφέρει πλέον σημαντικές ψηφιακές υπηρεσίες στον επαγγελματία και τον απλό πολίτη. Προχωράμε με σταθερά βήματα, ανανεωνόμαστε και εντείνουμε τις προσπάθειές μας για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Οργανισμού, ώστε να ανταποκριθούμε στις νέες συνθήκες» δήλωσε ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα