Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΤαξιδιωτικά ΝέαOnline σεμινάρια για τη βιωσιμότητα στα ξενοδοχεία

Online σεμινάρια για τη βιωσιμότητα στα ξενοδοχεία

Σειρά εξειδικευμένων online σεμιναρίων και webinars σε συνεργασία με κορυφαίους ειδήμονες του τουρισμού δημιουργεί η ηλεκτρονική πλατφόρμα Workathlon.

Σε μια προσπάθεια να μείνει δίπλα στους ανθρώπους του τουρισμού η ηλεκτρονική πλατφόρμα διαχείρισης στελέχωσης ξενοδοχείων, εστιατορίων και κρουαζιερόπλοιων Workathlon δημιουργεί μια online θεματολογία σεμιναρίων, την οποία θα υλοποιήσει τους επόμενους μήνες και θα την προσφέρει δωρεάν στους ανθρώπους του κλάδου.

Η βιωσιμότητα στα ξενοδοχεία, η διαχείριση παραπόνων, τα υπέρ και τα κατά των τεχνικών overbooking στο revenue του ξενοδοχείου, η δημιουργία ζήτησης σε χαμηλές περιόδους, ο εξοπλισμός μιας επαγγελματικής κουζίνας, η διαχείριση του walk – in πελάτη, barista techniques είναι μόνο μερικά από τα θέματα που θα απασχολήσουν τους ειδικούς στα hospitality courses της Workathlon.

Μαγνητοσκοπημένα βίντεο

Τα σεμινάρια θα έχουν τη μορφή μαγνητοσκοπημένων βίντεο, και παρέχονται δωρεάν, πρωτίστως στους συνδρομητές της Workathlon, και έπειτα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εταιρίας.

Εκτός από τα μαγνητοσκοπημένα βίντεο, η Workathlon θα υλοποιήσει και μια σειρά live webinars όπου θα συζητά με ανθρώπους του κλάδου για θέματα όπως, το πώς αντιμετωπίζει την τρέχουσα κατάσταση το κάθε τμήμα του ξενοδοχείου, ή για το πώς είναι να εργάζεται κανείς στον τουριστικό κλάδο στο εξωτερικό τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια του κορονοϊού.

Για να ενημερώνεστε για τα σεμινάρια που αναρτώνται καθημερινά, μια εγγραφή εδώ αρκεί.

Οι επαγγελματίες του κλάδου που θέλουν να μοιραστούν τις γνώσεις τους αρκεί να στείλουν ένα σχετικό email στο press@workathlon.com.

Να σημειωθεί ότι η θεματολογία των σεμιναρίων διαμορφώθηκε κατόπιν σχετικής ερώτησης που απηύθυνε η Workathlon στο δίκτυο των περισσότερων από 40.000 επαγγελματιών που συνεργάζονται μαζί της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα