Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΚεντρική ΜακεδονίαΘεσσαλονίκηΕπανέναρξη του δρομολογίου Θεσσαλονίκης – Καλαμάτας

Επανέναρξη του δρομολογίου Θεσσαλονίκης – Καλαμάτας

Την επανέναρξη της απευθείας πτήσης Θεσσαλονίκη – Καλαμάτα ανακοινώνει η AEGEAN.

Συγκεκριμένα, το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Καλαμάτα, το οποίο είχε διακοπεί στις 31 Αυγούστου, λόγω το ότι ο διαγωνισμός δημόσιας υπηρεσίας είχε κριθεί άγονος, ξεκινάει και πάλι από την 1η Νοεμβρίου.

Τρεις πτήσεις την εβδομάδα

Όπως ανακοίνωσε η AEGEAN, με την στήριξη της ΤΕΜΕΣ (σ.σ. η εταιρία που διαχειρίζεται τα ξενοδοχεία της Costa Navarino στην Πύλο της Μεσσηνίας) ξεκινάει και πάλι τις πτήσεις Θεσσαλονίκη ‑ Καλαμάτα – Θεσσαλονίκη, από την 1η Νοεμβρίου 2023 με τρεις (3) εβδομαδιαίες συχνότητες.

«Η AEGEAN, μετά από σχετική συμφωνία με τη ΤΕΜΕΣ για την υποστήριξη του δρομολογίου και έχοντας πάντα ως κύριο γνώμονα την ανάγκη για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, προχωρά σε επανεκκίνηση των πτήσεων, ‘μοιράζοντας το βάρος’ στήριξης του συγκεκριμένου δρομολογίου κατά τη χειμερινή περίοδο, για να καλύψουν το κενό, έως ότου ο σχετικός διαγωνισμός δημόσιας υπηρεσίας ολοκληρωθεί επιτυχώς από τις αρμόδιες αρχές» αναφέρει η ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρίας.

Η AEGEAN ευχαριστεί την ΤΕΜΕΣ και συνεχίζει να προσβλέπει στην επίσπευση των σχετικών διαδικασιών από τις αρμόδιες υπηρεσίες, ώστε να παγιωθεί, το συντομότερο, η κάλυψη του συγκεκριμένου δρομολογίου υπό το καθεστώς της δημόσιας υπηρεσίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα