Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚεντρική ΜακεδονίαΘεσσαλονίκηΕκδήλωση για την ανάδειξη των ροζέ κρασιών

Εκδήλωση για την ανάδειξη των ροζέ κρασιών

Εκατόν έντεκα (111) ροζέ κρασιά θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν οι συμμετέχοντες στην 3η Rose Grand Tasting @Thessaloniki που διοργανώνει η Wine Plus.

ΝΤ. Χ. (hiotopoulou@gmail.com)

Με στόχο την ανάδειξη της ποικιλομορφίας των ροζέ κρασιών διοργανώνεται για τρίτη χρονιά η εκδήλωση 3rd Rosé Grand Tasting @Thessaloniki που διοργανώνει η Wine Plus.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 9 Μαΐου 2022, στο ξενοδοχείο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη, οι επισκέπτες, επαγγελματίες και καταναλωτές, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν συγκεντρωμένα σε έναν χώρο, 111 ροζέ κρασιά, ως επί το πλείστον της σοδειάς του 2021. Κρασιά εκπρόσωποι των κυριότερων ελληνικών ροζέ ονομασιών προέλευσης, γεωγραφικών ενδείξεων, ποικιλιών αμπέλου, πολλές νέες κυκλοφορίες αλλά και ορισμένες ετικέτες του διεθνούς αμπελώνα.


Ταξινομημένα ανάλογα με την ποικιλιακή τους σύνθεση, τα ροζέ κρασιά θα σερβίρονται στους επισκέπτες από μια ολόκληρη ομάδα οινολόγων και εξειδικευμένων συνεργατών της Wine Plus, οι οποίοι θα επιμελούνται και τη σωστή λειτουργία της γευστικής δοκιμής.


Επιπλέον, οι λεπτομερείς πληροφορίες για το κάθε κρασί θα βρίσκονται τυπωμένες δίπλα στη φιάλη έκθεσής του, συμπεριλαμβανομένης της τιμής του.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να παρακολουθήσουν τα μίνι σεμινάρια του Wine Plus wine school, αλλά και να συμμετάσχουν στην κλήρωση 21 ροζέ magnum!

Υπενθυμίζεται ότι η 2η εκδήλωση για τα ροζέ κρασιά είχε πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο του 2019.

*

-Η 3η Rose Grand Tasting @Thessaloniki θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Μαΐου, στο Μακεδονία Παλλάς, στη Θεσσαλονίκη. #rosegrandtasting2022 #rgt2022

-Το ωράριο λειτουργίας είναι 14:00 – 16:30
, 17:00 – 19:30,  20:00 – 22:30.

– Η είσοδος είναι 5 ευρώ. Για του επαγγελματίες του κρασιού και της γαστρονομίας (Ho.Re.Ca, bars, wine bars), η είσοδος είναι δωρεάν με την επίδειξη πρόσκλησης ή της επαγγελματικής τους κάρτας.
-Προτείνεται σε όλους τους επισκέπτες η προεγγραφή για την αποφυγή πιθανής καθυστέρησης στην υποδοχή και την αγορά εισιτηρίων.

-H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε ένα ασφαλές περιβάλλον με την τήρηση του ισχύοντος υγειονομικού πρωτοκόλλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα