Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΤαξιδιωτικά ΝέαΣτις 15 Μαΐου ανοίγει το Miraggio στην Χαλκιδική

Στις 15 Μαΐου ανοίγει το Miraggio στην Χαλκιδική

Τις πύλες του ετοιμάζεται να ανοίξει το πολυτελές resort στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, το Miraggio Thermal Spa Resort.

To resort το οποίο αρχικά ετοιμαζόταν να ανοίξει τις πύλες του στις 27 Απριλίου 2021, στην πορεία αναθεώρησε την παραπάνω ημερομηνία, και ξεκινάει τη λειτουργία του το Σάββατο 15 Μαΐου, την ημέρα που ανοίγει ο τουρισμός.

Βάσει των ανακοινώσεων από το χθεσινό διάγγελμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο τουρισμός ανοίγει το Σάββατο 15 Μαΐου με προδιαγραφές για επισκέπτες που έχουν εμβολιαστεί, όσο και για εκείνους που θα πρέπει να ταξιδεύουν με τεστ.

Σημειώνεται, ότι στις 15 Μαΐου, επίσης, απελευθερώνονται οι υπερτοπικές μετακινήσεις για όλους τους πολίτες, ενώ θα επιτραπούν και ορισμένες δραστηριότητες του Πολιτισμού.

Πρωτόκολλα υγιεινής 

Σχετικά με τα πρωτόκολλα υγιεινής όπως επισημαίνεται το Miraggio έχει ήδη εφαρμόσει με επιτυχία όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής που προτείνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), η Ελληνική Κυβέρνηση και τα μέτρα υγείας που έχουν πιστοποιηθεί από την TUV Austria και τα έχει συγχωνεύσει στο αυστηρότερο πρωτόκολλο, τα Miraggio Supreme Standards, ώστε να  καλωσορίζει τους πελάτες του στο πιο αγνό περιβάλλον.

*

– Σχετικά με τις επηρεαζόμενες κρατήσεις -με αφίξεις από τις 27 Απριλίου έως τις 14 Μαΐου- μπορούν να μετακινηθούν σε μεταγενέστερη ημερομηνία το Μάιο ή τον Ιούνιο (αναχώρηση έως τις 11 Ιουνίου) στην ίδια τιμή ή σε μεταγενέστερη ημερομηνία με επιπλέον χρέωση ή ακόμα να ακυρωθούν δωρεάν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα