Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗπειρωτική ΕλλάδαΑττικήΠεριφέρεια Αττικής: Δίνει το «παρών» στην Αραβική αγορά

Περιφέρεια Αττικής: Δίνει το «παρών» στην Αραβική αγορά

Στην τουριστική έκθεση Arabian Travel Market συμμετέχει για πρώτη φορά, φέτος, η Περιφέρεια Αττικής.

ΝΤ.Χ. (hiotopoulou@gmail.com)

Στο πλαίσιο υλοποίησης του στρατηγικού σχεδίου δράσης για την τουριστική προβολή της, η Περιφέρεια Αττικής, για πρώτη φορά φέτος, θα συμμετέχει σε δύο σημαντικές  εκδηλώσεις, στο Ντουμπάι.

Συγκεκριμένα θα συμμετέχει στο 1o Greek Tourism Workshop στις 21 Απριλίου και στη συνέχεια στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Arabian Travel Market που θα πραγματοποιηθεί 22 – 25 Απριλίου 2018, ως συνεκθέτης στο περίπτερο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Η Περιφέρεια Αττικής, κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της, τόσο στο workshop, όσο και στην Έκθεση θα προβάλλει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τουριστικού προϊόντος της Αττικής, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις πολυποίκιλες δυνατότητες απόλαυσης μοναδικών ταξιδιωτικών εμπειριών που προσφέρει και οι οποίες την καθιστούν ασυναγώνιστο τουριστικό προορισμό, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Στόχος της να κατακτήσει την αραβική τουριστική αγορά και να δημιουργήσει προοπτικές προώθησης νέων επιχειρηματικών συνεργασιών που θα συμβάλουν στην αύξηση του τουριστικού ρεύματος και στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής.

Αραβική αγορά

Η διεθνής έκθεση Arabian Travel Market αποτελεί, τα τελευταία 25 χρόνια στον Αραβικό κόσμο διεθνούς κύρους κορυφαία διοργάνωση για την ταξιδιωτική βιομηχανία, προσελκύοντας περισσότερους από 39.000 επαγγελματίες του τουρισμού.

Εκτιμάται δε ότι οδηγεί στη σύναψη συμφωνιών που υπερβαίνουν τα 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια. Πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία δικτύωσης των εκθετών με κορυφαίους ταξιδιωτικούς πράκτορες, hostedbuyers και διαμορφωτές της κοινής γνώμης.

*

-Στο booth της Περιφέρειας Αττικής θα φιλοξενηθεί τo Γραφείο Συνεδρίων & Επισκεπτών του Δήμου Αθηναίων (City of Athens Convention and Visitors Bureau), σηματοδοτώντας την συνέχιση τη συνεργασίας της Περιφέρειας Αττικής με το ACVB για την προώθηση του συνεδριακού τουρισμού.

-Η Περιφέρεια Αττικής θα υποδεχθεί το διεθνές κοινό στο Hall 7, Stand EU 6410, παρουσιάζοντας το πλούσιο πολιτιστικό της απόθεμα, τις υψηλού επιπέδου τουριστικές  υπηρεσίες, τη γραφικότητα των νησιών της, την εμπνευσμένη γαστρονομία και τη θερμή ελληνική φιλοξενία κ.λπ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα