Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΗπειρωτική Ελλάδα50% έκπτωση για χειμερινές διακοπές στην Ελλάδα με την AEGEAN

50% έκπτωση για χειμερινές διακοπές στην Ελλάδα με την AEGEAN

Την ευκαιρία για ταξίδια κατά τη διάρκεια του χειμώνα σε ελκυστικούς προορισμούς της Ελλάδας προσφέρει στους ταξιδιώτες η AEGEAN με εκπτώσεις στα εισιτήρια 50%.

Εισιτήρια με έκπτωση 50% προσφέρει η AEGEAN δίνοντας σας τη δυνατότητα να απολαύσετε έναν χειμώνα γεμάτο νέες εμπειρίες σε αγαπημένους ελληνικούς προορισμούς.

Συγκεκριμένα, έως και αύριο, Σάββατο 5 Νοεμβρίου, στις 23.59 ώρα Ελλάδας, έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε εισιτήρια με έκπτωση 50% στις πτήσεις εσωτερικού. Η προσφορά αφορά όλες τις απευθείας και με ενδιάμεσο σταθμό πτήσεις εντός Ελλάδας, για ταξίδια από 15 Νοεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου 2022.

Επιπλέον μίλια από τις πτήσεις

Επιπρόσθετα, η AEGEAN αυτόν τον χειμώνα, είτε ταξιδεύετε για δουλειά είτε για διασκέδαση, σας προσφέρει 1.000 επιπλέον μίλια εξαργύρωσης για κάθε τρεις (3) πτήσεις που θα πραγματοποιήσετε σ’ όλο το δίκτυο εσωτερικού και εξωτερικού.

Η παραπάνω προσφορά αφορά όλες τις πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 5 Νοεμβρίου 2022 και 31 Μαρτίου 2023.  

*

-Στην προσφορά για τα εισιτήρια με έκπτωση 50% εξαιρούνται όλες οι πτήσεις με κοινό κωδικό.

-Η έκπτωση πραγματοποιείται επί των χρεώσεων: ναύλου εισιτηρίων και επίναυλου καυσίμων. Οι χρεώσεις ναύλου και επίναυλου καυσίμων που εμφανίζονται στο σύστημα κρατήσεων κατά τη διάρκεια της προσφοράς είναι ήδη μειωμένες κατά 50%.

-Οι αλλαγές των εισιτηρίων επιτρέπονται σύμφωνα με τους κανονισμούς του εκάστοτε ναύλου. Η έκπτωση δεν αφορά στους φόρους. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου.

-Η προσφορά αφορά σε ναύλους Economy class και λήγει στις 05/11/2022 23:59 ώρα Ελλάδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα