Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΝησιωτική ΕλλάδαΚυκλάδεςΔήμος Φολεγάνδρου – Βραβείο στα Best City Awards 2017

Δήμος Φολεγάνδρου – Βραβείο στα Best City Awards 2017

Οι ευφυείς, αειφόρες και οικονομικά βιώσιμες πόλεις της Ελλάδας αναδείχθηκαν κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των Best City Awards 2017.

Κατά τη διάρκεια της τελετής που πραγματοποιήθηκε στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων, την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου, η μεγαλειώδης τελετή απονομής των Best City Awards 2017, αναδείχθηκαν οι ευφυείς, αειφόρες και οικονομικά βιώσιμες πόλεις της Ελλάδας.

Η υποψηφιότητα του δήμου Φολεγάνδρου στα Best City Awards 2017 βραβεύθηκε με SILVER βραβείο, στην Ενότητα βράβευσης «Υποδομές & Αστική Ανάπλαση», καθώς και στην κατηγορία «Έργα αποκατάστασης φυσικού περιβάλλοντος».

Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων σε κάθε κατηγορία πραγματοποιήθηκε μέσω του online συστήματος αξιολόγησης από τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής και τα βραβεία προέκυψαν από τη βαθμολογία που συγκέντρωσε η κάθε υποψηφιότητα.

*

-Η τελετή απονομής αποτελεί την κορύφωση των Best City Awards και είναι εξαιρετικά σημαντική βραδιά, καθώς επιβραβεύονται οι καλύτερες πρακτικές που καθιστούν τις πόλεις ευφυείς και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των πολιτών τους.

-Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους δήμαρχοι από όλη την Ελλάδα, μέλη Δ.Σ. των δήμων και κοινοτήτων, εκπρόσωποι από την Πολιτεία, υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων και δημοσιογράφοι από όλα τα Μ.Μ.Ε.

-Το δήμο Φολεγάνδρου εκπροσώπησε η αντιδήμαρχος Ευθαλία Παπαδοπούλου.


 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα