Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΚεντρική ΜακεδονίαΘεσσαλονίκηTCB – Ανάπτυξη συνεδριακού τουρισμού με Πολωνία

TCB – Ανάπτυξη συνεδριακού τουρισμού με Πολωνία

Επαγγελματίες του συνεδριακού τουρισμού από την Πολωνία βρέθηκαν επί τέσσερις μέρες στη Θεσσαλονίκη, κατόπιν πρόσκλησης του Thessaloniki Convention Bureau.

Εννέα εκπρόσωποι διακεκριμένων εταιρειών συνεδριακού τουρισμού και ταξιδιών κινήτρων από την Πολωνία επισκέφθηκαν τη Θεσσαλονίκη για πρώτη φορά και γνώρισαν την πόλη μέσα από ένα καλά δομημένο αλλά και απαιτητικό πρόγραμμα.

Στο πλαίσιο του fam trip –ήταν το πρώτο ταξίδι εξοικείωσης- το ΤCB οργάνωσε, αποκλειστικά για τα μέλη του φορέα, Β2Β συναντήσεις με τους συμμετέχοντες από την Πολωνία.

Σε δυο ημέρες πραγματοποιήθηκαν συνολικά 250 επαγγελματικές συναντήσεις, όπου τα μέλη του TCB είχαν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τις εταιρείες τους αλλά και να γνωρίσουν τις ανάγκες της αγοράς της Πολωνίας.

Ξεναγήσεις

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη Θεσσαλονίκη , οι συμμετέχοντες ξεναγήθηκαν στην πόλη και πραγματοποίησαν επισκέψεις επιθεώρησης χώρων και υποδομών (site inspections) στα συνεδριακά κέντρα και ξενοδοχεία – μέλη του TCB.

Η επίσκεψη τους στη Χαλκιδική ολοκλήρωσε την πρώτη αυτή γνωριμία τους με τον προορισμό συνολικά, εμπλουτίζοντας με τις πλούσιες επιλογές που προσφέρει, ουσιαστικά τις εμπειρίες που μπορούν να παρέχουν οι διοργανωτές στους πελάτες τους.

Η αγορά της Πολωνίας

Η αγορά της Πολωνίας, ήταν η πρώτη στρατηγική επιλογή για την πραγματοποίηση του πρώτου fam trip του TCB αφού η συγκεκριμένη αγορά παρουσιάζει υψηλό ενδιαφέρον για τη Θεσσαλονίκη.

Ο εξερχόμενος τουρισμός στην Πολωνία σημειώνει ραγδαία άνοδο τα τελευταία 4 χρόνια εξαιτίας της οικονομικής ανάπτυξης που βιώνει η χώρα συνολικά.

*

-To 1o ταξίδι εξοικείωσης (fam trip) από την Πολωνία, αποκλειστικά με επαγγελματίες της MICE (Meetings, Incentives, Conferences, Events) βιομηχανίας διοργάνωσε με επιτυχία το Thessaloniki Convention Bureau -TCB, με την υποστήριξη της Aegean Airlines από τις 04 έως τις 07 Οκτωβρίου 2017, στη Θεσσαλονίκη.

-Η επιλογή και πρόσκληση των εταιρειών έγινε από τον Adam Marciniec, Sales Manager της Aegean Airlines στην Πολωνία σε συνεργασία με το TCB.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα