Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήUncategorizedΌσκαρ Τουρισμού για την Ελλάδα!

Όσκαρ Τουρισμού για την Ελλάδα!

Ως ο κορυφαίος τουριστικός προορισμός για το 2018 ανακηρύχθηκε η Ελλάδα σε Μεσόγειο και Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Το επονομαζόμενο «Όσκαρ Τουρισμού» κέρδισε η Ελλάδα από το Διεθνές  Κέντρο για την Προβολή και Ανάπτυξη της βιομηχανίας του Τουρισμού και της Eστίασης SACEN International και αναδείχθηκε  ως ο κορυφαίος τουριστικός προορισμός στη Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, για το 2018.

Κατηγορίες

Η επιτροπή επιλέγει τους νικητές στις κατηγορίες: τουριστικός προορισμός, επαγγελματικός τουρισμός, πολιτιστικός προορισμός, τουριστικό πρακτορείο, γαστρονομικός τουρισμός, καλύτερη επιχείρηση στο χώρο της εστίασης, προσωπικότητα του έτους για τον τουρισμό στη Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Για τον σκοπό αυτό επισκέπτεται όλους τους αξιολογούμενους προορισμούς και επιχειρήσεις στις 18 χώρες που συμμετέχουν και συγκεκριμένα:  Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Αυστρία, Ουγγαρία , Τουρκία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σλοβενία, Κροατία, ΠΓΔΜ, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Μαυροβούνιο, Τυνησία, Μάλτα, Κύπρο, Ελλάδα και φυσικά τη Σερβία.

Το βραβείο για την Ελλάδα παρέλαβε η Προϊσταμένη του Γραφείου ΕΟΤ Σερβίας Σοφία Λαζαρίδου, στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στην όμορφη περιοχή του Βελιγραδίου, Skadarlija, το Σάββατο 5 Μαΐου

*

-Ο διεθνής φορέας  SACEN INTERNATIONAL ιδρύθηκε το 1957 και έχει έδρα το Βελιγράδι της Σερβίας. Τα τελευταία 17 χρόνια – με την έναρξη της θερινής  περιόδου- απονέμει ετησίως  τα  «Όσκαρ του Τουρισμού» σε χώρες και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον χώρο του τουρισμού  στη Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

-Το  βραβείο για την Ελλάδα παρέλαβε η Προϊσταμένη του Γραφείου ΕΟΤ Σερβίας Σοφία Λαζαρίδου, στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στην όμορφη περιοχή του Βελιγραδίου, Skadarlija, το Σάββατο 5 Μαΐου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα