Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
ΑρχικήUncategorizedNOSTOS EXPO – Εναλλακτικές μορφές τουρισμού

NOSTOS EXPO – Εναλλακτικές μορφές τουρισμού

Στη Ναύπακτο θα διεξαχθεί η NOSTOS EXPO, η διεθνής έκθεση  για τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού.

Η έκθεση θα διεξαχθεί 13 – 16 Οκτωβρίου, στη Ναύπακτο, περιοχή στην οποία έχουν ήδη δρομολογηθεί και υλοποιηθεί σημαντικές επενδύσεις στον τομέα του εναλλακτικού και θεματικού τουρισμού.

Μέχρι στιγμής για την NOSTOS EXPO έχουν καλυφθεί σε ποσοστό άνω του 70% οι εκθεσιακοί χώροι της διοργάνωσης και έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους περισσότεροι από 40 Hosted Buyers.

Οι συμμετοχές στη NOSTOS EXPO περιλαμβάνουν περιφέρειες, δήμους, φορείς του δημοσίου και ιδιωτικού Τομέα καθώς και μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα των ειδικών και εναλλακτικών μορφών τουρισμού.

Hosted Buyers

Οι Hosted Buyers είναι tour operators και εκπρόσωποι εξειδικευμένων ταξιδιωτικών γραφείων από το εξωτερικό που αποδεδειγμένα ασχολούνται με αυτό το είδος του τουρισμού και επιθυμούν να εντάξουν στα προγράμματά τους, αλλά και να προσφέρουν στο πελατολόγιό τους, νέες και άγνωστες για τις αγορές στις οποίες απευθύνονται, περιοχές.

Οι χώρες προέλευσής τους είναι, Γερμανία, Γαλλία, Ελβετία, Αυστρία, Ουγγαρία, Δανία,  Σουηδία, Ρωσία, Ουκρανία, Λευκορωσία, Κροατία, Σερβία, Ρουμανία και Τουρκία. Παράλληλα, θα φιλοξενηθούν γραφεία της Ελλάδας που ασχολούνται με τον εισερχόμενο τουρισμό και εκπροσωπούν αγορές όπως η Αμερική, η Κίνα, η Ινδία κλπ.

*

-Παράλληλα με την NOSTOS EXPO θα διεξαχθεί και το NOSTOS FORUM, στο οποίο θα συμμετέχουν και θα καταθέσουν τις απόψεις τους καταξιωμένοι Ακαδημαϊκοί όπως ο Αναπληρωτής Καθηγητής Μάρκετινγκ του Πανεπιστημίου του Λέστερ  Μιχάλης Καβαρατζής και ο Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών και μέλος του Εργαστηρίου Τουριστικού Σχεδιασμού, Έρευνας και Πολιτικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Θεόδωρος Μεταξάς.

-Η NOSTOS EXPO-FORUM διοργανώνεται από το δήμο Ναυπακτίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα