Βραβευμένοι σεφ με αστέρια Michelin σε πτήσεις της Air France

0
364
views

Γαστρονομικές απολαύσεις προσφέρει η αεροπορική εταιρία Air France, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, στους επιβάτες των μακρινών πτήσεων, αντίστοιχες αυτών που θα συναντήσουν στα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου.

Συγκεκριμένα, για το 2019, η γαλλική αεροπορική εταιρεία εμπιστεύεται τα μενού της La Première και της Business Class σε επτά βραβευμένους με αστέρια Michelin σεφ κατά την αναχώρηση των πτήσεων από το Παρίσι.

Σε συνεργασία με την Servair, βοηθούν στον σχεδιασμό των μενού, επιλέγουν τα προϊόντα και δημιουργούν τις συνταγές των μενού της Air France που θα προσφέρονται στους επιβάτες.

Μενού στις θέσεις «La Première» 

Από Ιανουάριο έως Μάρτιο – Michel Roth

Από Απρίλιο έως Ιούνιο – Joël Robuchon – Η Air France τιμά την μνήμη του Joël Robuchon, ενός οραματιστή και βιρτουόζου σεφ, συνεχίζοντας να προσφέρει τα πιάτα του

Από Ιούλιο έως Σεπτέμβριο – Régis Marcon

Από Οκτώβριο έως Δεκέμβριο – Emmanuel Renaut

Μενού στις θέσεις «Business Class»

Από Ιανουάριο έως Μάρτιο – Anne-Sophie Pic

Από Απρίλιο έως Ιούνιο – Arnaud Lallement

Από Ιούλιο έως Σεπτέμβριο – Guy Martin

Από Οκτώβριο έως Δεκέμβριο – Michel Roth

*

-Εκτός από τα πιάτα που δημιουργούνται από τους βραβευμένους σεφ, η Air France προσφέρει σε όλες τις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων με αναχώρηση από Παρίσι, μια επιλογή A la Carte πιάτων στις καμπίνες La Première και Business class – “Κουζίνα Thai”, “Παραδοσιακό Κινέζικο”, “Γεύσεις της Ινδίας”, “Γεύσεις Ιαπωνίας”, “Κορεάτικες Νοστιμιές” και “Καλάθι θαλασσινών”.

-Με τα A la Carte μενού, οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν κάποια από τις νέες γκουρμέ προτάσεις και στην Premium Economy και Economy, ως εναλλακτική πρόταση στο βασικό μενού που προσφέρεται κατά τη διάρκεια της πτήσης.

-Τα A la Carte πιάτα προσφέρονται επίσης στην Business class στις πτήσεις μεσαίων αποστάσεων προς/από Αλγέρι, Αμμάν, Αθήνα, Βουκουρέστι, Καζαμπλάνκα, Ερεβάν, Κίεβο, Μαρακές, Μόσχα, Οράν, Ραμπάτ, Στοκχόλμη, Σόφια, Αγ. Πετρούπολη, Τελ Αβίβ, Τύνιδα, Βαρσοβία.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here