Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚεντρική ΜακεδονίαΘεσσαλονίκηFedHATTA: Πολυδύναμο το Περίπτερο της Ομοσπονδίας στην 38η Philoxenia

FedHATTA: Πολυδύναμο το Περίπτερο της Ομοσπονδίας στην 38η Philoxenia

Στην 38η Philoxenia, που θα διεξαχθεί 10 – 12 Νοεμβρίου, στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ Helexpo, στη Θεσσαλονίκη, θα συμμετέχει η Ομοσπονδία FedHATTA.

Με γνώμονα την ανάπτυξη συνεργειών και την διευκόλυνση στην λειτουργία των τουριστικών γραφείων, η Ομοσπονδία FedHATTA συμμετέχει, για άλλη μια χρονιά, στη διεθνή τουριστική έκθεση Philoxenia, που θα διεξαχθεί Παρασκευή 10 με Κυριακή 12 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Η Ομοσπονδία FedHATTA θα συμμετέχει με ένα “πολυδύναμο” Περίπτερο, το οποίο και φέτος θα γίνει σημείο συνάντησης των τουριστικών γραφείων, μελών των Ενώσεων της FedHATTA.

Συμμετοχές και παρουσιάσεις

Κατά τη διάρκεια της 38ης Philoxenia, υπό την ‘ομπρέλα’ της Ομοσπονδίας FedHATTA θα διεξαχθούν οι παρακάτω παρουσιάσεις:

-Η Εθνική Τράπεζα, η οποία συμμετέχει στο Περίπτερο, θα παρουσιάσει και τα προγράμματά της την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου και ώρα 17.00 στο Περίπτερο 13, Open Stage, απευθυνόμενη στα τουριστικά γραφεία της Ελλάδας, αφού έχει δημιουργήσει για τον σκοπό αυτό ειδικά σχεδιασμένα πακέτα.

-Η Panasoft θα προτείνει λύσεις επικοινωνίας και λογισμικού, διευκολύνοντας τα τουριστικά γραφεία, και για τον σκοπό αυτό θα παρουσιάσει τα προγράμματά της από το κοινό Περίπτερο 15, C3.

-Η Ένωση Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας-Θράκης, μέλος της Ομοσπονδίας, ενώνει τις δυνάμεις της με την Ομοσπονδία και τις λοιπές Ενώσεις της στην έδρα της, την Θεσσαλονίκη.

*

-Η FedHATTA φέτος θα βραβεύσει δράσεις και συνεργάτες της στο Περίπτερό της, το Σάββατο 11 Νοεμβρίου και ώρα 11.30 π.μ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα