Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΤαξιδιωτικά ΝέαΑεροπορικάΝέοι αεροπορικοί προορισμοί από Θεσσαλονίκη

Νέοι αεροπορικοί προορισμοί από Θεσσαλονίκη

Με τέσσερις πόλεις της Γερμανίας θα συνδέεται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.

ΤΗΣ ΝΤΕΠΥΣ ΧΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ (hiotopoulou@gmail.com)

Από το Μάιο έως και τον Οκτώβριο, η αεροπορική εταιρία Germania, με παρουσία και δραστηριότητα που ξεπερνά τα 30 χρόνια, θα συνδέει τη Θεσσαλονίκη με τέσσερις γερμανικές πόλεις.

Με 4 πόλεις της Γερμανίας θα συνδέει η Germania τη Θεσσαλονίκη

Συγκεκριμένα, θα συνδέεται με τη Δρέσδη, τη Νυρεμβέργη, το Έρφουρτ ή Ερφούρτη (πρωτεύουσα του κρατιδίου της Θουριγγίας) και το Όσναμπρυκ (πόλη στο κρατίδιο της Κάτω Σαξωνίας).

Για Δρέσδη θα πετάει δυο φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, με τις πτήσεις να ξεκινούν στις 8 Μαΐου και να ολοκληρώνονται τον Οκτώβριο.

Και για Νυρεμβέργη, θα πετάει κάθε Τρίτη και Παρασκευή, με την έναρξη των πτήσεων να γίνεται στις 19 Ιουνίου.

Για Έρφουρτ, θα εκτελείται μια πτήση την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, από τις 14 Μαΐου, ενώ για Όσναμπρυκ θα πετάει κάθε Δευτέρα και Παρασκευή, από 25 Ιουνίου έως Οκτώβριο.

Και από Αθήνα σε 3 προορισμούς

Η αεροπορική εταιρία Germania θα συνδέει και την Αθήνα με τρεις προορισμούς της Γερμανίας, τη Νυρεμβέργη, τη Δρέσδη και τη Βρέμη.

Οι πτήσεις για Νυρεμβέργη και Βρέμη θα πραγματοποιούνται δυο φορές την εβδομάδα, Δευτέρα και Παρασκευή, από τις 16 Μαρτίου έως Οκτώβριο, ενώ για Δρέσδη πτήσεις θα εκτελούνται, επίσης, κάθε Δευτέρα και Παρασκευή, από 4 Μαΐου.

*

-Η Germania με τα χαρακτηριστικά πράσινα και άσπρα χρώματα, πετά σε κοντινούς και μεσαίων αποστάσεων προορισμούς, μεταφέροντας περισσότερους από 2,8 εκ. επιβάτες ετησίως.

-Προσφέρει συνδέσεις από 20 ευρωπαϊκά αεροδρόμια στην Ευρώπη σε περισσότερους από 55 προορισμούς στην Ευρώπη, τη Β. Αφρική και τη Μ. Ανατολή.

-Στις πτήσεις προσφέρονται σνακ, αναψυκτικά, περιοδικός Τύπος ενώ επιτρέπεται αποσκευή 20 κιλά χωρίς χρέωση.

-Η Germania μαζί με την Germania Flug AG – συνδεδεμένο μέλος του δικτύου της Swiss-, διαθέτει ένα στόλο 26 αεροσκαφών. Στην Ελληνική Αγορά o αντιπρόσωπος πωλήσεων της Germania είναι η Top Kinisis Hellas.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα