Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΤαξιδιωτικά ΝέαΑεροπορικάΣυγχώνευση Silk Air με Singapore Airlines

Συγχώνευση Silk Air με Singapore Airlines

Η SilkAir, η εξ ολοκλήρου θυγατρική και περιφερειακή εταιρία της Singapore Airlines, συγχωνεύεται με την Singapore Airlines και αναβαθμίζει τα προϊόντα καμπίνας των επιβατών της.

Με στόχο την αναβάθμιση των προϊόντων της καμπίνας επιβατών συγχωνεύεται η SilkAir, θυγατρική της Singapore Airlines, με τη Singapore Airlines

Η συγκεκριμένη αναβάθμιση αποτελεί μέρος ενός πολύχρονου προγράμματος που προβλέπει τη συγχώνευση της SilkAir με τη Singapore Airlines. Η επένδυση υπολογίζεται να ξεπεράσει τα $100 εκ. και θα καλύψει την αντικατάσταση των καθισμάτων της Διακεκριμένης Θέσης με καθίσματα-κρεβάτια, και την τοποθέτηση συστήματος ψυχαγωγίας στην πλάτη των καθισμάτων της Διακεκριμένης και Οικονομικής Θέσης.  Η συγκεκριμένη επένδυση αποσκοπεί στην εναρμόνιση της SilkAir με το επίπεδο των προϊόντων και υπηρεσιών που διαθέτει το δίκτυο του Ομίλου της Singapore Airlines.

Το 2020

Η αναβάθμιση αναμένεται να ξεκινήσει το 2020 λόγω του χρόνου που απαιτείται για την κατασκευή των προϊόντων από τους προμηθευτές αλλά και την απόκτηση πιστοποίησης. Η συγχώνευση θα πραγματοποιηθεί όταν τα νέα προϊόντα θα έχουν τοποθετηθεί σε έναν ικανοποιητικό αριθμό αεροσκαφών.

*

-Η SilkAir είναι η περιφερειακή εταιρία της Singapore Airlines, με τον στόλο της να περιλαμβάνει 11 αεροσκάφη της οικογένειας των Airbus A320 και 22 Boeing 737-800 και 737 MAX 8.

-Η εταιρία σκοπεύει να διαχειρίζεται στο μέλλον μόνο αεροσκάφη 737, και εξυπηρετεί 49 προορισμούς σε 16 χώρες.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα