Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΤαξιδιωτικά ΝέαΑεροπορικάΗ Air France αυξάνει τις πτήσεις για Κόστα Ρίκα

Η Air France αυξάνει τις πτήσεις για Κόστα Ρίκα

Μία επιπλέον πτήση προς το San José (Κόστα Ρίκα) πρόκειται να προσφέρει η Air France κατά το χειμερινό της πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα, κατά τη χειμερινή περίοδο, από το Παρίσι-Charles de Gaulle θα πραγματοποιούνται τρεις πτήσεις την εβδομάδα, με αεροσκάφη τύπου 777-300 δυναμικότητας 468 θέσεων.

Οι πτήσεις από Παρίσι -Charles de Gaulle θα αναχωρούν κάθε Δευτέρα, Πέμπτη, Σάββατο στις 13:25 με άφιξη στο διεθνές αεροδρόμιο του San José Juan Santamaría στις 17:55 της ίδιας ημέρας (τοπικές ώρες).

Αντίστοιχα, από το διεθνές αεροδρόμιο του San José Juan Santamaría θα αναχωρούν στις 20:15 με άφιξη στο Παρίσι-Charles de Gaulle στις 13:30 την επόμενη ημέρα.

Πτήσεις όλο το χρόνο προς το San José

Επίσης, μία επιπλέον πτήση θα συνδέει το San José με αναχώρηση από το Παρίσι και θα είναι διαθέσιμη στους πελάτες για πρώτη φορά το επόμενο καλοκαίρι, με έναρξη την 1η Απριλίου 2018.

Έτσι, κατά τη διάρκεια του θερινού προγράμματος η Air France θα πραγματοποιεί δύο εβδομαδιαίες πτήσεις μεταξύ Παρισιού και San José, με Boeing 777-200 (312 θέσεων).

Η αναχώρηση θα γίνεται κάθε Τετάρτη και Κυριακή, από το Παρίσι-Charles de Gaulle στις 13:10 και άφιξη στο διεθνές αεροδρόμιο του San José Juan Santamaría στις 16:50 της ίδιας ημέρας.

Αντίστοιχα, από το διεθνές αεροδρόμιο του San José Juan Santamaría η αναχώρηση θα γίνεται στις 19:10 με άφιξη στο Παρίσι-Charles de Gaulle στις 13:45 την επόμενη ημέρα.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα