Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΤαξιδιωτικά ΝέαΑεροπορικάAegean: Αύξηση στην κίνηση εξωτερικού 18%

Aegean: Αύξηση στην κίνηση εξωτερικού 18%

Την επέκταση της τουριστικής περιόδου στηρίζει η Aegean και το μήνα Νοέμβριο καταγράφει αύξηση από το εξωτερικό της τάξεως του 18%.

Με αύξηση 10% έκλεισε ο μήνας Νοέμβριος για τη συνολική επιβατική κίνηση της AEGEAN και της Olympic Air, μεταφέροντας 969.000 επιβάτες.

Η αύξηση προήλθε αποκλειστικά από το δίκτυο εξωτερικού, όπου ταξίδεψαν 555.000 επιβάτες, 18% περισσότεροι από το Νοέμβριο του 2017.

Στο δίκτυο εσωτερικού, πάρα τη δραστηριοποίηση συνολικά άλλων πέντε αεροπορικών εταιρειών (τριών ελληνικών και δυο ξένων), η AEGEAN κατάφερε να κρατήσει σταθερή την κίνηση, με προσφορές ναύλων, αλλά και περισσοτέρους μετεπιβαζόμενους επιβάτες εξωτερικού προς το εσωτερικό.

Αύξηση από Αθήνα

Η αύξηση στο δίκτυο εξωτερικού από την Αθήνα ανήλθε σε 15%, με τη διατήρηση για πρώτη φορά και στην αρχή της χειμερινής περιόδου, περισσοτέρων πτήσεων και προορισμών κυρίως στη Γαλλία, την Ιταλία και τη Γερμανία (π.χ. Νίκαια, Μασσαλία, Μπολόνια, Βασιλεία, Βενετία, Κατάνια).

Αξιοσημείωτη είναι και η αύξηση στις περιφερειακές βάσεις της τάξεως του 30% για τον Νοέμβριο, με την αεροπορική εταιρία να εκτελεί για δεύτερη χρονιά στην χειμερινή περίοδο απευθείας πτήσεις από το Ηράκλειο της Κρήτης προς 11 προορισμούς σε, Γερμανία, Γαλλία, Αυστρία, Σουηδία, Νορβηγία, σε συνεργασία με Γερμανούς tour operators.

Οι παραπάνω συνεργασίες θα συνεχιστούν μέχρι τον Απρίλιο του 2019.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα