Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΠροτεινόμεναMentor Travel Specialists: Σπέσιαλ ταξίδια για… σπέσιαλ ταξιδιώτες!

Mentor Travel Specialists: Σπέσιαλ ταξίδια για… σπέσιαλ ταξιδιώτες!

Γιορτές στην Πόλη του Φωτός – στο μαγευτικό Παρίσι – ή στην παραμυθένια Μπριζ – τη Βενετία του Βορρά όπως την αποκαλούν; Στην αριστοκρατική Βιέννη ή στο γκλάμουρ Λονδίνο; Μήπως στην περιοχή της Αλσατίας με τη Χαϊδελβέργη και το Στρασβούργο ή στη Δρέσδη σε συνδυασμό με Βερολίνο και Πράγα; Οι Mentor Travel Specialists προτείνουν!

Αντίστροφη μέτρηση για τις ημέρες των εορτών, τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και λίγο αργότερα τα Θεοφάνια, και οι προγραμματισμοί για ταξιδάκια στο εξωτερικό κυρίως, ‘δίνουν και παίρνουν’. Εκεί όπου οι πόλεις είναι πανέμορφα στολισμένες, λαμπερές όσο ποτέ, και οι χριστουγεννιάτικες αγορές μοιάζουν απλά… παραμυθένιες!

Τα Χριστουγεννιάτικα προγράμματα του ταξιδιωτικού γραφείου Mentor Travel Specialists, που βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, επί της οδού Μητροπόλεως 72, κυκλοφορούν ήδη εδώ και τρεις μήνες.

«Είμαστε πρωτοπόροι σ’ αυτό, ακολουθώντας τα πρότυπα του εξωτερικού και το γεγονός ότι τα προγράμματα κυκλοφόρησαν τόσο νωρίς, δίνει στον κόσμο κίνητρα, καθώς και το να πετύχει καλύτερη τιμή» δηλώνει στο Debbiestravel.gr ο Βελισσάριος Χωρινός συν-ιδιοκτήτης του Mentor Travel Specialists.  

Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Ό,τι όσο πιο νωρίς προγραμματίσει και κλείσει κανείς το ταξίδι του, θα έχει κέρδος της τάξεως των 50 – 70 ευρώ/άτομο. «Δηλαδή, στα δυο άτομα, ανέρχεται στα 100 – 150 ευρώ, για ένα πακέτο» υπογραμμίζει ο κ. Χωρινός.

Γιατί να ταξιδέψετε με τους… Μέντορες

Το τελευταίο διάστημα, και κυρίως εν μέσω και μετά covid εποχή, ο κόσμος άρχισε και πάλι να εμπιστεύεται τα ταξιδιωτικά γραφεία και να τα προτιμάει για να οργανώσει τις εκδρομές μου, κυρίως στο εξωτερικό. Ήδη ο Mentor Travel Specialists, σε σχέση με πέρυσι, καταγράφει μια αύξηση της τάξεως του 20%, στις πωλήσεις του.

«Με όλα τα γεγονότα που συμβαίνουν, ο κόσμος φοβάται να κλείσει μόνος του ένα ταξίδι, μέσω Ίντερνετ, και εμπιστεύεται τα ταξιδιωτικά γραφεία, που σε περίπτωση που συμβεί οτιδήποτε – ακύρωση, αλλαγή πτήσης κλπ.- ξέρει ότι ο ταξιδιωτικός του πράκτορας θα του βρει τη λύση» επισημαίνει στο Debbiestravel.gr ο κ. Χωρινός.

Γιατί λοιπόν, να ταξιδέψει κανείς με το Mentor Travel Specialists; Ο βασικότερος λόγος είναι ότι τα έμπειρα στελέχη του προσέχουν την κάθε λεπτομέρεια του ταξιδιού.

Πάμε και στα επόμενα:

1.Σχετικά με το πρόγραμμα της εκδρομής, έχουν ταξιδέψει και έχουν επιλέξει τα καλύτερα σημεία για τον προορισμό. Τα προγράμματα ανανεώνονται συνεχώς ενώ υπάρχει χρόνος και καθοδήγηση για τις επισκέψεις κατ’ ιδίαν.

2.Συμφέρει οικονομικά. Εάν υπολογιστούν τα συνολικά έξοδα που θα είχε ο ταξιδιώτης, εάν ταξίδευε μόνο τους, θα διαπιστώσει ότι το πρόγραμμα του γραφείου συμφέρει.

3.Οι πτήσεις είναι ιδανικές για κάθε ταξίδι με σωστή επιλογή αεροδρομίων και ελάχιστη παραμονή σε πιθανούς ενδιάμεσους σταθμούς. Στις εταιρίες χαμηλού κόστους, το Mentor Travel Specialists φροντίζει να αποφευχθούν δυσάρεστες εκπλήξεις (διαστάσεις/βάρος αποσκευής, τυχαία επιλογή θέσης κλπ.). Σε περίπτωση καθυστέρησης ή ακύρωσης πτήσης, το ταξιδιωτικό γραφείο βρίσκει άμεσα την καλύτερη λύση για τους πελάτες του.

4.Σχετικά με τη διαμονή, αναζητούν, βρίσκουν και διαπραγματεύονται τις καλύτερες περιπτώσεις διαμονής. Προσφέρουν ξενοδοχεία με καλή αναλογία ποιότητας – τιμής. Οι τιμές είναι χαμηλές, διότι κλείνονται ως γκρουπ.

5.Οι συνοδοί γνωρίζουν καλά τον προορισμό και δεν θα ξεναγήσουν τους πελάτες μόνο στα τοπικά αξιοθέατα, αλλά θα τους μεταδώσουν και τον τοπικό τρόπο ζωής, προτείνοντας τους και μέρη για διασκέδαση, φαγητό κλπ.

6.Επιλέγοντας να ταξιδέψετε με το Mentor Travel Specialists έχετε ασφαλιστικές καλύψεις, χωρίς επιπλέον χρέωση.

7.Η εταιρία, πέρα από την Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης, η οποία είναι υποχρεωτική από την Ε.Ε., παρέχει τη δυνατότητα να υπάρξει ασφάλεια σε περίπτωση νόσησης από Covid 19. Η αποζημίωση είναι 70% επί του συνολικού ποσού της εκδρομής (μέγιστη αποζημίωση 1.050 ευρώ/άτομο). Το κόστος ασφάλισης για ταξίδια εξωτερικού είναι 20 ευρώ και για ταξίδια εσωτερικού 10 ευρώ.  

Special Παρίσι

Είναι η Πόλη του Φωτός, του έρωτα, της κομψότητας, της αισθητικής. Το μαγευτικό Παρίσι, το λαμπερό Παρίσι, πάντα θα σας συναρπάζει, όσες φορές κι αν το επισκεφτείτε! Μα τις γιορτές, γίνεται ακόμη πιο μαγικό!

Τρεις ναυλωμένες πτήσεις προσθέτει το ταξιδιωτικό γραφείο Mentor Travel Specialists για την Πόλη του Φωτός, τα οποία πακέτα θα είναι 6ήμερα και οι πτήσεις θα αναχωρήσουν στις 23 Δεκεμβρίου, στις 28/12 και στις 2 Ιανουαρίου 2024. Στην εν λόγω εκδρομή, θα έχετε δώρο την εκδρομή στις Βερσαλλίες και εξασφαλισμένη προκράτηση στο Λούβρο, ούτως ώστε να αποφύγετε τις καθυστερήσεις.

Neo-byzantine dome and balconies of Galeries Lafayette store, lady section, in boulevard Haussmann, Paris, with Christmas decorations.

Δημοφιλείς προορισμοί

Η Αυστριακή πρωτεύουσα – η Βιέννη- με το Χριστουγεννιάτικο κονσέρτο στο Hofburg – Imperial Palace, η παραμυθένια Πράγα – πρωτεύουσα της Τσεχίας, το Παρίσι, το Λονδίνο, η Πολωνία με τη Βαρσοβία και την Κρακοβία, η Ιταλία είναι από τους δημοφιλέστερους προορισμούς του εξωτερικού που πραγματοποιούνται για την εορταστική περίοδο απευθείας από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» με τακτικές πτήσεις και ναυλωμένες (τσάρτερ).

Μία από τις ναυλωμένες πτήσεις είναι και αυτή για τη Δρέσδη – τη Φλωρεντία του Βορρά όπως την αποκαλούν- στη Γερμανία, η οποία τέτοια εποχή είναι πανέμορφα στολισμένη! Προορισμός που συνδυάζεται με το σύγχρονο Βερολίνο με την περίφημη πύλη του Βρανδεμβούργου και όχι μόνο.

Γκαλά με Έλληνες dj’s

Το ταξιδιωτικό γραφείο Mentor Travel Specialists δεν περιορίζεται στα προγράμματά του, μόνο στις αεροπορικές εκδρομές του εξωτερικού. Προτείνει και τις οδικές, κυρίως σε Βαλκανικές πόλεις όπως το Βελιγράδι, η Σόφια, το Βουκουρέστι που έχουν και την τιμητική τους. Στους προορισμούς προστίθεται και η Κωνσταντινούπολη.

Όπως πληροφορεί το Debbiestravel.gr ο Βελισσάριος Χωρινός, την παραμονή των Χριστουγέννων, 24 Δεκεμβρίου, έχουν προγραμματιστεί δυο γκαλά – ρεβεγιόν με Έλληνες djs. Το ένα θα είναι στο ξενοδοχείο InterContinental στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, και το άλλο στο Sofia Balkan Palace στη Σόφια της Βουλγαρίας.

*

-Το ταξιδιωτικό γραφείο Mentor Travel Specialists βρίσκεται επί της οδού Μητροπόλεως 72, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Επίσης, επί της οδού Ναυάρχου Κουντουριώτου 8 (δίπλα στον Ερυθρό Σταυρό), στον 1ο όροφο, λειτουργούν τα νέα γραφεία της εταιρίας που αφορά την οργάνωση των ταξιδιωτικών πακέτων και εκδρομών καθώς και το τμήμα εταιρικών ταξιδιών.Τηλέφωνο επικοινωνίας 2311 821181, e-mail: info@mentortravel.gr.

-Οι ταξιδιωτικοί μέντορες του Mentor Travel Specialists, ήδη από το Μάιο του 2022, είναι δίπλα στον κάθε εκδρομέα και ταξιδιώτη παρέχοντάς τους ταξιδιωτικές εμπειρίες, οργανωμένα πακέτα, εξειδικευμένες προτάσεις και έξτρα tips για κάθε προορισμό.

– O Βελισσάριος Χωρινός, o Σάββας Βαρικιάν  και ο Πασχάλης Γιαμαλής είναι οι τρεις ιδιοκτήτες του Mentor Travel Specialists, οι οποίοι τόσο οι ίδιοι όσο και τα στελέχη και η ομάδα που απαρτίζουν το γραφείο έχουν πολυετή εμπειρία στον χώρο του τουρισμού και των ταξιδιωτικών γραφείων.

Από αριστερά: Σάββας Βαρικιάν, Βελισσάριος Χωρινός (από τη φωτογραφία απουσιάζει ο Πασχάλης Γιαμαλής)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα