Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠροτεινόμενα11α Tourism Awards: Με επίκεντρο τη βιωσιμότητα και νέα πρόεδρο

11α Tourism Awards: Με επίκεντρο τη βιωσιμότητα και νέα πρόεδρο

Βιωσιμότητα και ελληνικότητα, το νέο μοντέλο φιλοξενίας είναι το επίκεντρο της 11ης διοργάνωσης των Tourism Awards, με νέες κατηγορίες αλλά και νέα πρόεδρο της επιτροπής.

ΝΤΕΠΥ ΧΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ (hiotopoulou@gmail.com)

Μια δεύτερη δεκαετία ανατέλλει για τα Tourism Awards και την ελληνική φιλοξενία. Στη φετινή 11η πλέον διοργάνωση των βραβείων οι ενότητες επικαιροποιήθηκαν με νέες όπως: Tourism & Hospitality Supporting Services & Technological Solutions και Βrand Greece, ενώ παράλληλα προστέθηκαν και πολλές νέες κατηγορίες όπως: Θεματικά Πάρκα, Αναπαλαίωση Ιστορικού Κτιρίου, Ανάπτυξη & Ψυχική Υγεία Προσωπικού, Γαστρονομία, Οινοτουρισμός κ.ά.

Όλες οι υποψηφιότητες, οι οποίες θα γίνονται δεκτές έως τις 26 Ιανουαρίου 2024, θα αξιολογηθούν από την Κριτική Επιτροπή η οποία απαρτίζεται από πανεπιστημιακούς, experts, δημοσιογράφους και επιχειρηματίες του τουρισμού.

Μάλιστα φέτος, στο ‘τιμόνι’ της κριτικής επιτροπής θα βρίσκεται νέος πρόεδρος και συγκεκριμένα η Βαρβάρα Αυδή, Partner & Board Vice Chairman Historic Hotels of Europe, Founder, Yades Greek Historic Hotels, η οποία μέχρι πρότινος ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής.

«Ο τουρισμός μας αφορά και μας επηρεάζει όλους, η στροφή στη βιωσιμότητα (Περιβάλλον, Τοπική Κοινωνία και Οικονομία) είναι επιτακτική για την Ελλάδα με τις τόσες τοπικές ιδιαιτερότητες, ενώ η Ελληνικότητα του νέου Τουριστικού μας προϊόντος είναι αυτή που μας διαφοροποιεί, μας χαρίζει τη μοναδικότητα και την οικουμενικότητα και, συνεπώς, οφείλουμε τόσο να τη διαφυλάξουμε όσο και να προάγουμε. Ανυπομονούμε να δεχτούμε και να αναδείξουμε τις φετινές καλύτερες πρακτικές του ελληνικού τουρισμού» δηλώνει η κα. Αυδή σχετικά με την 11η διοργάνωση των Tourism Awards.

*

-Η ανεξάρτητη Κριτική Επιτροπή των Tourism Awards θα αξιολογήσει τις υποψηφιότητες και για τα Villa Awards, τα οποία θα αναδείξουν τις κορυφαίες βίλες στην Ελλάδα για το 2024.

-Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το https://www.tourismawards.gr/ να ενημερωθούν για τις κατηγορίες, τους όρους συμμετοχής και να υποβάλουν on line την υποψηφιότητά τους μέχρι τις 26 Ιανουαρίου 2024. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα