Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΗπειρωτική ΕλλάδαCelestyal: Αναστέλλει προσωρινά τις προσεγγίσεις της στο Ισραήλ

Celestyal: Αναστέλλει προσωρινά τις προσεγγίσεις της στο Ισραήλ

Αναστέλλονται προσωρινά οι προσεγγίσεις της Celestyal στο Ισραήλ με την κρουαζιέρα ‘Τρεις Ήπειροι’. Αντί για το Άστντοντ προσθέτει το Ηράκλειο της Κρήτης.

ΝΤ.Χ. (hiotopoulou@gmail.com)

Μετά τα πρόσφατα γεγονότα στο Ισραήλ, η εταιρία κρουαζιέρας Celestyal αναστέλλει προσωρινά τις προσεγγίσεις της στην χώρα, αντικαθιστώντας τες με το Ηράκλειο της Κρήτης.

Συγκεκριμένα, η Celestyal, με τη βραβευμένη κρουαζιέρα «Τρεις Ήπειροι», αναστέλλει τις προσεγγίσεις στο Άστντοντ του Ισραήλ, μέχρι το τέλος Νοεμβρίου 2023, ενώ θα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις για όλες τις κρουαζιέρες της που αναχωρούν μετά από αυτή την ημερομηνία.

Η αλλαγή ισχύει για τις παρακάτω κρουαζιέρες και θα παρακολουθείται η ανάγκη για τυχόν νέες διαφοροποιήσεις για επιπλέον ημερομηνίες:

-Την κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων «Τρεις ‘Ηπειροι» με αναχωρήσεις στις 21 και 28 Οκτωβρίου, όπως και στις 4, 11, 18 και 25 Νοεμβρίου 2023.

Προτεραιότητα, η ασφάλεια, η υγεία και η άνεση των επιβατών

Όπως επισημαίνει η εταιρία σε ανακοίνωσή της «προτεραιότητά μας είναι η υγεία, η ασφάλεια και η άνεση των επιβατών μας και μετά από προσεκτική εξέταση διαμορφώσαμε τα δρομολόγιά μας ανάλογα, αντικαθιστώντας προσωρινά την προσέγγιση στο Άστντοντ του Ισραήλ με αντίστοιχη προσέγγιση στο Ηράκλειο της Κρήτης».

Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της Celestyal Κρις Θεοφιλίδης δήλωσε: «Αρχικά, ως εταιρεία, οι σκέψεις μας είναι με όσους επηρεάζονται από τα γεγονότα στο Ισραήλ. Ευχόμαστε για την ασφάλεια όλων και την ταχεία επιστροφή της ειρήνης στη χώρα. Είμαστε συντονισμένοι με τις αρχές και η ασφάλεια, η προστασία και η άνεση των επιβατών μας παραμένει η ύψιστη προτεραιότητά μας».

Όπως ο ίδιος πρόσθεσε κατόπιν συστάσεων των ομάδων της εταιρίας εσωτερικά και των αρμόδιων αρχών, «αποφασίσαμε να αντικαταστήσουμε προσωρινά το Ισραήλ από το πρόγραμμα της κρουαζιέρας «Τρεις Ήπειροι» με την πόλη του Ηρακλείου στην Κρήτη, μέχρι το τέλος Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους».

Επισημαίνεται ότι οι συνεργάτες της Celestyal θα επικοινωνήσουν με όλους τους επιβάτες των οποίων η προγραμματισμένη τους κρουαζιέρα επηρεάζεται προκειμένου να τους ενημερώσουν σχετικά με τις διαφοροποιήσεις που προκύπτουν, καθώς και για όσα έχουν προβλεφθεί επιπροσθέτως για να διασφαλιστεί η αναψυχή και η απόλαυση του ταξιδιού τους.

*

-Η Celestyal έχτισε γρήγορα μία πολυβραβευμένη εταιρική φήμη και αναγνώριση, ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, χάρη στην τοπική εμπειρία και την εξαιρετική φιλοξενία που παρέχει στους ταξιδιώτες της.

– Η εταιρεία διαχειρίζεται δύο κρουαζιερόπλοια, που το καθένα αποτελεί ιδανικό περιβάλλον για ζεστή και προσωπική εξυπηρέτηση. Επίκεντρο της φιλοσοφίας της εταιρείας είναι η μοναδική ελληνική κληρονομιά που συνδυάζει την εξαιρετική φιλοξενία με την πραγματική διείσδυση στον πολιτισμό των περιοχών που επισκέπτεται η εταιρεία, προσφέροντας αυθεντικές εμπειρίες τόσο εν πλω όσο και στην ξηρά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα