Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚεντρική ΜακεδονίαΘεσσαλονίκηΟι «μέντορες» της Θεσσαλονίκης με νέα προγράμματα και εκδρομές

Οι «μέντορες» της Θεσσαλονίκης με νέα προγράμματα και εκδρομές

Με οργανωμένα ταξίδια στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα, με πακέτα διακοπών fly & drive και κρουαζιέρες το νέο ταξιδιωτικό γραφείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ακούει στο όνομα «Mentor Travel Specialists».

ΝΤΕΠΥ ΧΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ (hiotopoulou@gmail.com)

Γνωστοί από τον τουριστικό χώρο της Θεσσαλονίκης και με εμπειρία στη διοργάνωση εκδρομών σε Ελλάδα και εξωτερικό, ο Βελισσάριος Χωρινός, ο Σάββας Βαρικιάν και ο Πασχάλης Γιαμαλής κάνουν ένα νέο ξεκίνημα δημιουργώντας το ολοκαίνουργιο ταξιδιωτικό γραφείο με την ονομασία «Mentor Travel Specialists».

Mentor, μια ονομασία εμπνευσμένη από την αρχαιοελληνική λέξη ΄Μέντωρ’, που έχει τη σημασία του συμβούλου, του καθοδηγητή και του φίλου.

Η νέα ομάδα βγαίνει στην αγορά με προαγορασμένες θέσεις και δωμάτια εξασφαλίζοντας για τους πελάτες τους εγγυημένες τιμές και τη σιγουριά της κράτησης.

Μια από τις καινοτομίες της νέας επιχείρησης είναι οι δυο διαφορετικοί τύποι κρατήσεων εκδρομών/πακέτων.

Α. Είναι η επιλογή της μη επιστρέψιμης τιμής, όπου ο πελάτης πληρώνει το συνολικό ποσό της κράτησης τη στιγμή που την πραγματοποιεί, εξασφαλίζοντας έκπτωση έως και 90 ευρώ/άτομο. Ωστόσο, σε περίπτωση ακύρωσης ΔΕΝ έχει δικαίωμα επιστροφής χρημάτων.  

Β. Ο δεύτερος τύπος κράτησης είναι η κανονική τιμή που επιτρέπει ευελιξία και τη δυνατότητα ακύρωσης, σύμφωνα πάντα με τους γενικούς όρους συμμετοχής.

Σημειώνεται ότι στην πρώτη επιλογή, εξαιρείται η περίπτωση ακύρωσης λόγω κορονοϊού, καθώς περιλαμβάνεται η ταξιδιωτική ασφάλιση σε περίπτωση κρούσματος κορονοϊού, στην τιμή της εκδρομής.

Η ομάδα του Μέντορα

Η νέα ομάδα του ταξιδιωτικού γραφείου «Mentor Travel Specialists» απαρτίζεται από τους:

Νεκτάριο Ζαμπούνη, Νένα Μουσικίδου, Δημήτρη Γιουμούκη, Δημήτρη Ντουβαλέτη, Βασίλη Βαρβαρίδη, Δήμητρα Κάλφα, Αναστασία Σταφυλίδου, Χριστίνα Χαριστέ, Ματίνα Μπάχαρη, Στέλιος Ιωαννίδης, Πασχάλης Γιαμαλής, Σάββας Βαρικιάν, Βελισσάριος Χωρινός.

Το Debbiestravel.gr τους εύχεται ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

*

-Τα νέα γραφεία του «Mentor Travel Specialists» βρίσκονται στην Μητροπόλεως 72, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (τηλ. 2311 821181, www.mentortravel.gr).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα