Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΗπειρωτική ΕλλάδαΌταν μια εταιρία είναι ταυτισμένη με συγκεκριμένους ανθρώπους

Όταν μια εταιρία είναι ταυτισμένη με συγκεκριμένους ανθρώπους

Κύκλοι κλείνουν αλλά και ανοίγουν στις ζωές των ανθρώπων, τόσο στην προσωπική τους όσο και στην επαγγελματική τους πορεία. Ένας κύκλος στην επαγγελματική ζωή της Φρόσως Ζαρουλέα, μέχρι πρότινος PR Manager της Celestyal… έκλεισε.

Της Ντέπυς Χιωτοπούλου (hiotopoulou@gmail.com)

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι σήμερα κλείνει ένας μεγάλος και σημαντικός κύκλος στην επαγγελματική μου ζωή, καθώς αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα να ‘αποβιβαστώ’ από τη Celestyal» είναι το ηλεκτρικό μήνυμα που έστειλε η αγαπητή συνεργάτρια, μα κυρίως φίλη, όλα αυτά τα χρόνια, Φρόσω Ζαρουλέα, μέχρι πρότινος PR Manager της εταιρίας κρουαζιέρας Celestyal.

«H εταιρεία συνεχίζει τη δυναμική της πορεία στο μέλλον, με άξιους συνεργάτες και όραμα για την ελληνική κρουαζιέρα» ολοκληρώνει το σεμνό της μήνυμα η κα. Ζαρουλέα ευχαριστώντας όλους για την εξαίρετη συνεργασία που είχε όλα αυτά τα χρόνια.

Ένας κύκλος… 14 ετών

Η κυρία Φρόσω Ζαρουλέα είχε – και έχει- ταυτίσει το όνομά της με την εταιρία κρουαζιέρας Celestyal, που στο παρελθόν ονομαζόταν Louis Hellenic Cruises, στη συνέχεια Louis Cruises και στις μέρες μας Celestyal.  

Ήταν ο άνθρωπος στη θέση των Δημοσίων Σχέσεων και του Γραφείου Τύπου της εταιρίας. Εκείνη που μετέδιδε τα νέα της εταιρίας στους εκπροσώπους των ΜΜΕ και χειριζόταν την επικοινωνία, με άριστο τρόπο.

Η κα. Ζαρουλέα με τον Γιώργο Κουμπενά (πρόεδρος Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων & Φορέων Ναυτιλίας), την υπογράφουσα και τον διευθύνων σύμβουλο της Celestyal Κρις Θεοφιλίδη

Τα επιτυχημένα press trips

Δεν ήταν λίγα τα δημοσιογραφικά ταξίδια που είχε οργανώσει η εταιρία, με την κυρία Ζαρουλέα να έχει χτίσει μια άριστη σχέση με τους ανθρώπους των ΜΜΕ.

Τα δημοσιογραφικά ταξίδια με τα κρουαζιερόπλοια της τότε Louis και της Celestyal μετέπειτα, όπου είχα την χαρά, σε αρκετά από αυτά να συμμετέχω, είχαν την επιτυχημένη υπογραφή της κυρίας Ζαρουλέα. Πάντα χαμογελαστή, πάντα να εξυπηρετεί και να βρίσκει λύσεις ακόμη και στην πιο δύσκολη και περίεργη απαίτηση.

Η κρουαζιέρα από Θεσσαλονίκη

Η Celestyal τα δυο τελευταία χρόνια έχει βάλει τη Θεσσαλονίκη στο πρόγραμμά της και μάλιστα αποτελεί και home port, λιμάνι επιβίβασης/αποβίβασης των επιβατών.

Φέτος, το πρώτο κρουαζιερόπλοιο -το Celestyal Crystal- της Celestyal έφτασε Θεσσαλονίκη στις 5 Απριλίου, όπου και αναχώρησε το ίδιο απόγευμα για την 7ήμερη κρουαζιέρα που πραγματοποιούσε με τίτλο ‘Εκλεκτό Αιγαίο’.

Είχα την χαρά, την τιμή και την ‘τύχη’ να συμμετέχω στη συγκεκριμένη κρουαζιέρα, ως η μοναδική εκπρόσωπος ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης και της Ελλάδας, να βιώσω και να μεταδώσω αποκλειστικές ειδήσεις και φωτογραφίες από την κρουαζιέρα και τη ζωή πάνω στο κρουαζιερόπλοιο καθώς και να πάρω συνέντευξη από τον πλοίαρχο Άγγελο Βασιλάκο στη γέφυρα του κρουαζιερόπλοιου.

Το οφείλω στην κυρία Φρόσω Ζαρουλέα, με την οποία είχα μια άριστη συνεργασία, επί 14 συναπτά έτη!

«Για μένα είναι ηθική ικανοποίηση η αγάπή σας, η στήριξή σας» μου είπε με συγκίνηση η κα. Ζαρουλέα  προσθέτοντας «που σημαίνει, ότι κάτι καλό έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια».

«Γυρίζουμε σελίδα» είπε, και εγώ της μεταφέρω τη θετική μου σκέψη, και το γεγονός ότι όταν ένας κύκλος κλείνει, ένας νέος – και καλύτερος- ανοίγει!!

Σου εύχομαι από καρδιάς, κάθε επιτυχία στα επόμενά βήματά σου, αγαπητή συνεργάτρια και φίλη Φρόσω!

Φρόσω Ζαρουλέα (δεξιά), Ντέπυ Χιωτοπούλου (αριστερά)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα