Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚεντρική ΜακεδονίαΘεσσαλονίκη«Helexpo Sales» στη Θεσσαλονίκη!

«Helexpo Sales» στη Θεσσαλονίκη!

Ξεκινούν σήμερα, και θα διαρκέσουν έως τις 17 Σεπτεμβρίου’ «Helexpo Sales» ο νέος θεσμός για την αγορά της Θεσσαλονίκης, κατά την περίοδο της ΔΕΘ, με ελκυστικές εκπτώσεις!

Από σήμερα, Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, έως την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, θα έχει διάρκεια η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος στα εμπορικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ), ο οποίος πρότεινε να οριστεί ως 3ο δεκαήμερο ενδιάμεσης εκπτωτικής περιόδου, η περίοδος της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, γεγονός που αποδέχθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, η προσέλευση  χιλιάδων επισκεπτών στη Θεσσαλονίκη, κατά την περίοδο της ΔΕΘ, δίνει την ευκαιρία να τονωθεί η αγορά της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις αγορές τους σε καλύτερες τιμές!

«Helexpo Sales» και τις Κυριακές

Κατά τη διάρκεια της 82ης ΔΕΘ, όπου φέτος τιμώμενη χώρα είναι η Κίνα, τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά τόσο την Κυριακή 10 όσο και την επόμενη Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου.

Οι ώρες λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, σύμφωνα με τον ΕΣΘ, είναι 11 το πρωί με 6 το απόγευμα.

*

-Ο νέος θεσμός, «Helexpo Sales», ισχύει κατά το χρονικό διάστημα 8 – 17 Σεπτεμβρίου 2017.

-Με βάση το νέο Νόμο 4446/22-12-2016 άρθρο 114 επεκτείνονται τα 10ήμερα των ενδιάμεσων εκπτωτικών περιόδων σε τριάντα (30) ημέρες από είκοσι (20) ημέρες που ήταν πριν.

-Βάσει της υπ’αριθ.πρωτ.  29/21-3-2017 απόφασης της Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Παρασκευής Πατουλίδου  ορίζεται,  πλέον, ως ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος, για τις εμπορικές επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης, το χρονικό διάστημα από την ημέρα έναρξης της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης έως και την ημέρα λήξης της.

-Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα