Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΤαξιδιωτικά ΝέαΞενοδοχείαΝέο διοικητικό συμβούλιο στο Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας - Θράκης

Νέο διοικητικό συμβούλιο στο Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας – Θράκης

Επαγγελματικοί και προσωπικοί λόγοι κράτησαν μακριά από τη θέση του προέδρου τον επί δυο τριετίες Νίκο Μανταμόπουλο. Στις πρόσφατες εκλογές του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας Θράκης, αποφασίστηκε ότι την ανάληψη των καθηκόντων του προέδρου αναλαμβάνει ο Βασίλης Λιάπτσης.

Ντ. Χ. (hiotopoulou@gmail.com)

Μετά τις πρόσφατες  εκλογές του  Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας Θράκης (Δ.Ξ.Μ.Θ.) που διεξήχθησαν κατά τη διάρκεια της 36ης Philoxenia στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στις 13/11/2021, το νέο Δ.Σ. συνήλθε στην πρώτη του συνεδρίαση για την συγκρότησή του σε σώμα και την ανάληψη των καθηκόντων τους, φιλοξενούμενοι στο ξενοδοχείο ‘’OLYMPUS MEDITERRANEAN BOUTIQUE HOTEL’’ στο Λιτόχωρο.

Μετά την επαλήθευση, επιβεβαίωση και αποδοχή του εκλογικού αποτελέσματος από όλα τα μέλη του νέου Δ.Σ., ο Νίκος Μανταμόπουλος , πρόεδρος του Συλλόγου κατά τις τριετίες  2015-2018 και 2018-2021 και πλειοψηφήσας στην πρόσφατη εκλογική διαδικασία , δήλωσε ότι, για επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους, δεν δύναται να αναλάβει την θέση του προέδρου  και να ασκήσει εκ νέου τα καθήκοντά του.

Ο απερχόμενος πρόεδρος και νυν μέλος του δ.σ. του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας Θράκης Νίκος Μανταμόπουλος

Παρόμοια δυσκολία δήλωσε ότι αντιμετωπίζει και ο απερχόμενος ταμίας Κώστας Σκεπετάρης.

Ως εκ τούτου και κατόπιν συζήτησης  των μελών,  ο απερχόμενος πρόεδρος  Νίκος Μανταμόπουλος πρότεινε την ακόλουθη σύνθεση για το νέο Δ.Σ του Σ.Δ.Ξ.Μ.Θ.:

Πρόεδρος – Βασίλης Λιάπτσης

Αντιπρόεδρος – Χρήστος Ζαγογιάννης

Γραμματέας – Γιώργος Παπαμιχαήλ

Ταμίας – Θόδωρος Καραγκούνης

Μέλη – Παύλος Μπλιάτης, Κώστα Σκεπετάρης, Νίκος Μανταμόπουλος

1ο Αναπληρωματικό Μέλος – Νότης Ανδρέογλου

2ο Αναπληρωματικό Μέλος – Νίκος Αλέξος

Η πρόταση έγινε παμψηφεί αποδεκτή και ορίσθηκε ημέρα παράδοσης και ανάληψης των καθηκόντων, η 30η Νοεμβρίου 2021, στα γραφεία του Συλλόγου, επί της οδού Κων/νου Καραμανλή 105, Θεσσαλονίκη.

Τόσο ο κ. Μανταμόπουλος όσο και ο κ. Σκεπετάρης δήλωσαν και υποσχέθηκαν ότι ως μέλη θα συνδράμουν με όλες τους τις δυνάμεις τον νέο πρόεδρο Βασίλη Λιάπτση, ώστε να συνεχισθεί με μεγαλύτερη επιτυχία το έργο του  Σ.Δ.Ξ.Μ.Θ.

Στις αρχαιρεσίες της Ομοσπονδίας στο Ηράκλειο Κρήτης

Κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης του Συλλόγου αποφασίστηκε οι τρεις νέοι εκλέκτορες στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Διευθυντών  Ξενοδοχείων, Νίκος Μανταμόπουλος, Γιώργος Παπαμιχαήλ και Βασίλης Λιάπτσης να παρευρεθούν στις επικείμενες αρχαιρεσίες της Ομοσπονδίας για την εκλογή νέου Δ.Σ. , στο Ηράκλειο, Κρήτης, στις 03 & 04/12/2021 ιδίοις εξόδοις, ώστε να μην επιβαρυνθεί περισσότερο ο Σύλλογος.

Στο Περίπτερο του ΣΔΞ Μα-Θρα στην 36η Philoxenia που διεξήχθη 12 – 14/11/2021 στη Θεσσαλονίκη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα