Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπιλογέςTourism Awards: Αλλαγή σκυτάλης στην προεδρία της κριτικής επιτροπής

Tourism Awards: Αλλαγή σκυτάλης στην προεδρία της κριτικής επιτροπής

Για άλλη μια χρονιά, τα ‘όσκαρ’ του ελληνικού τουρισμού – τα Tourism Awards- προσκαλούν τους κορυφαίους του κλάδου να συμμετέχουν, υποβάλλοντας υποψηφιότητα. Παράλληλα, γίνεται αλλαγή σκυτάλης στην προεδρία της κριτικής επιτροπής.

ΝΤ.Χ. (hiotopoulou@gmail.com)

Ένατη διοργάνωση για τα βραβεία θεσμός του τουριστικού κλάδου, τα Tourism Awards, τα οποία συνεχίζουν σταθερά να αναδεικνύουν τους πρωτοπόρους και τους καινοτόμους του ελληνικού τουρισμού.

Σ’ αυτήν την διοργάνωση, και ύστερα από μια μακρόχρονη και πετυχημένη θητεία στο ρόλο της Προέδρου της κριτικής επιτροπής των Tourism Awards, η καταξιωμένη δημοσιογράφος Μάγια Τσόκλη παραδίδει την σκυτάλη στον Αλέξανδρο Αγγελόπουλο διευθύνων σύμβουλο της Aldemar Resorts.

«Μετά από έξι χρόνια στην προεδρία της κριτικής επιτροπής του θεσμού των Tourism Awards, παραδίδω με μεγάλη χαρά τη θέση στον Αλέξανδρο Αγγελόπουλο, έναν άνθρωπο που αποδεδειγμένα μάχεται αποτελεσματικά, με όραμα, ιδέες και πάθος για ένα νέο κεφάλαιο στον ελληνικό τουρισμό. Οι προκλήσεις είναι χωρίς αμφιβολία πολλές, το ίδιο μεγάλη όμως είναι πια και η γνώση, και πολλοί πλέον οι εμπνευσμένοι άνθρωποι που συμβάλλουν προς αυτή τη κατεύθυνση» δήλωσε η Μάγια Τσόκλη προσθέτοντας πως ο θεσμός των Tourism Awards θα συνεχίσει αναζωογονημένος και με νέες κατευθύνσεις το χρήσιμο έργο του.

Όπως η ίδια ανέφερε, ως μέλος της επιτροπής, θα έχει την ικανοποίηση να καμαρώσει τον θεσμό ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει από τον Μιχάλη Μπούσια διοργανωτή των Tourism Awards, την Ισαβέλλα Ζαμπετάκη και την Κατερίνα Δρόσου για τη φιλία και τη γόνιμη συνεργασία τους.

«Καλή αρχή στον νέο Πρόεδρο, καλή επιτυχία στους φετινούς υποψήφιους» δήλωσε η κα. Τσόκλη.

Σύνδεση τουρισμού με κοινωνία, οικονομία, περιβάλλον

Από την πλευρά του ο νέος πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των Tourism Awards 2022 Αλέξανδρος Αγγελόπουλος υπογράμμισε τη σημασία της σύνδεσης του τουρισμού με την κοινωνία, την οικονομία και το περιβάλλον.

«Mε μεγάλη χαρά αποδέχτηκα την τιμητική πρόσκληση να προεδρεύω της κριτικής επιτροπής των Tourism Awards, των βραβείων-θεσμός, διαδεχόμενος μάλιστα τη Μάγια Τσόκλη, μια εξαιρετική Πρόεδρο και μια μοναδική γυναίκα του σύνθετου κλάδου του τουρισμού. Βρισκόμαστε σε μια κομβική συγκυρία, καθώς οι τρέχουσες συνθήκες και προκλήσεις μας οδηγούν νομοτελειακά στη μεταστροφή του τουρισμού» δήλωσε ο κ. Αγγελόπουλος.

Όπως ο ίδιος επισήμανε «Καλούμαστε να στραφούμε και να επικεντρωθούμε άμεσα στο νέο μοντέλο του τουρισμού όπου πρωτοστατεί η φιλοξενία, η ποιότητα ζωής και η επανατοποθέτηση ανθρώπου και περιβάλλοντος στο επίκεντρο των επιλογών των επιχειρήσεων. Οι άρρηκτες διασυνδέσεις του τουρισμού με την κοινωνία και την οικονομία είναι πλέον σε όλους ολοφάνερες. Επομένως μιλάμε για την Οικονομία της Φιλοξενίας, η έννοια της οποίας διαφαίνεται και μέσα από την ευρύτητα των ίδιων των Tourism Awards».

Ο ίδιος, με όραμα τη συνεχή εξέλιξη του κλάδου εν συνόλω, ευχήθηκε σε όλους τους υποψήφιους καλή επιτυχία.

*

-Η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων είναι η 21η Ιανουαρίου 2022 ενώ η ανακοίνωση των νικητών θα γίνει τον Απρίλιο του 2022.

-Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα των βραβείων (www.tourismawards.gr) και κατεβάστε τις πληροφορίες σχετικά με τις κατηγορίες και τους όρους συμμετοχής για να προετοιμάσετε εγκαίρως την υποψηφιότητά σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Tourism Awards 2019: Τα βραβεία θεσμός του ελληνικού τουρισμού

Τα Tourism Awards 2019 τίμησαν τον ιδρυτή της Aegean

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα