Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚεντρική ΜακεδονίαΘεσσαλονίκηΗμερίδα τουρισμού από την Marketing Greece στη Θεσσαλονίκη

Ημερίδα τουρισμού από την Marketing Greece στη Θεσσαλονίκη

Με κεντρικό μήνυμα «Από το Χθες στο Αύριο. Μαζί διαμορφώνουμε το τουριστικό προϊόν της Θεσσαλονίκης», ηMarketing Greece διοργανώνει ημερίδα τουρισμού στη Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη 28 Μαρτίου.

«Από το Χθες στο Αύριο. Μαζί διαμορφώνουμε το τουριστικό προϊόν της Θεσσαλονίκης» είναι το τίτλος της ημερίδας της Marketing Greece, που διοργανώνεται αύριο, Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024, στη Θεσσαλονίκη, και συγκεκριμένα στο ‘Ολύμπιον’, αίθουσα ‘Παύλος Ζάννας’ (Πλ. Αριστοτέλους 10), ώρα 10.30 το πρωί.

Η ημερίδα θα επιδιώξει να αποτυπώσει τα χαρακτηριστικά εκείνα που συνθέτουν την εικόνα και ταυτότητα της Θεσσαλονίκης θέτοντας στο επίκεντρο την ανάγκη για ενίσχυση και περαιτέρω εξέλιξη του τουριστικού προϊόντος της πόλης. 

Στο πλαίσιο της ημερίδας θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα έρευνας που διεξήχθη το προηγούμενο διάστημα, θα λάβουν χώρα πάνελ συζήτησης με εκπροσώπους από τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, θα αναδειχθούν case studies και θα πραγματοποιηθεί ανοικτή συζήτηση με το κοινό.

Ταυτόχρονα, στο πλαίσιο της ημερίδας θα διεξαχθεί το workshop «Πολιτισμός και Τουρισμός | Ένα βήμα πιο κοντά» με στόχο την ανάδειξη της ανάγκης συγκερασμού των δυο χώρων αλλά και των ευκαιριών που προκύπτουν για τον προορισμό μέσα από την μετατροπή του τουρισμού σε πολιτιστική εμπειρία.

*

– Με αντικείμενο την ενίσχυση του ελληνικού τουρισμού, μέσα από την επανατοποθέτηση και την προώθηση του τουριστικού προϊόντος, η Marketing Greece δημιουργεί εικόνα και φήμη για την Ελλάδα.

-Ιδρύθηκε το 2013 από τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΞΕΕ), και αποτελεί μια μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα εταιρεία.

– Η Marketing Greece δραστηριοποιείται και συνεργάζεται με προορισμούς σε όλη την Ελλάδα, ενώνοντας τις δυνάμεις της με τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, από την τουριστική και μη αγορά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα