Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕπιλογέςΝέο διοικητικό συμβούλιο στην Ελληνική Ένωση Γυναικών στον Πολιτισμό και Τουρισμό

Νέο διοικητικό συμβούλιο στην Ελληνική Ένωση Γυναικών στον Πολιτισμό και Τουρισμό

Η Ελληνική Ένωση Γυναικών στον Πολιτισμό και τον Τουρισμό ανέδειξε νέο διοικητικό συμβούλιο ενώ κατά τη γενική της συνέλευση αναφέρθηκε στο έργο που πραγματοποιεί.

ΝΤΕΠΥ ΧΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ (hiotopoulou@gmail.com)

Με μότο της «Η ισχύς εν τη ενώσει» η Ελληνική Ένωση Γυναικών στον Πολιτισμό και τον Τουρισμό (HAWCT) πραγματοποίησε πρόσφατα την Τακτική Γενική Συνέλευση της και μέσα από τις Αρχαιρεσίες αναδείχθηκε νέο διοικητικό συμβούλιο.

«Η Ένωση αν και στο ξεκίνημά της είχε να αντιμετωπίσει μία πρωτοφανή κρίση όπως η πανδημία που επηρέασε αρνητικά τόσο τον τουρισμό όσο και τον πολιτισμό, εντούτοις πετύχαμε να έχουμε ενεργή παρουσία» επισήμανε η απερχόμενη πρόεδρος Υλιάνα Στέγγου, η οποία κατά τη Γενική Συνέλευση ανακηρύχτηκε Επίτιμη Πρόεδρος της HAWCT.

Από την πλευρά της η πρώην Γενική Γραμματέας και νυν αντιπρόεδρος της HAWCT Χρύσα Βουλγαρίδου, αναφορικά με τα κεκτημένα του απερχόμενου συμβουλίου επισήμανε πως  «Κατά τη διάρκεια της θητείας μας χτίσαμε σχέσεις και εμπεδώσαμε την αξιοπιστία μας όπως μαρτυρά η συνεργασία με το υπουργείο Εξωτερικών, Τουρισμού και τον ΕΟΤ ενώ ταυτόχρονα, οργανώσαμε εκδηλώσεις, εκφράσαμε τις απόψεις μας και πετύχαμε καίριες παρεμβάσεις τόσο με επιστολές όσο και με την παρουσία μας σε σημαντικά συνέδρια, βελτιώνοντας την αναγνωρισιμότητα και εμπεδώνοντας το κύρος του Σωματείου μας».

Το νέο διοικητικό συμβούλιο

Στις εκλογές που ακολούθησαν της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης ορίστηκαν τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τα οποία συνήλθαν σε Σώμα υπό την ακόλουθη σύσταση:

Πρόεδρος – Αφροδίτη Αρβανίτη

Αντιπρόεδρος – Χρύσα Βουλγαρίδου

Γενικός Γραμματέας – Ευτυχία Ιωαννίδου

Ταμίας – Άντζελα Καμπουράκη

Μέλος – Φρόσω Ζαρουλέα.

«Είναι μεγάλη μου τιμή η εκλογή μου στον ρόλο της Προέδρου της Ελληνικής Ένωσης Γυναικών στον Πολιτισμό και τον Τουρισμό. Οι γυναίκες πλέον «παίζουν» καθημερινά πρωταγωνιστικό  ρόλο στην εξέλιξη και ενδυνάμωση του Πολιτισμού αλλά και στο επιχειρείν του Τουρισμού. Η εξαιρετική σημασία της σύνδεσης του πολιτισμού μας με όλο το φάσμα της τουριστικής δραστηριότητας και ο καταλυτικός ρόλος των γυναικών στην ανάδειξή της θα είναι πρωταρχικό μας μέλημα» δήλωσε η νέα πρόεδρος της Ένωσης Αφροδίτη Αρβανίτη.

Η νέα πρόεδρος της HAWCT Αφροδίτη Αρβανίτη (αριστερά) και η επίτιμη πρόεδρος της HAWCT Υλιάνα Στέγγου (δεξιά)

Όπως η ίδια τόνισε «Με στοχευμένες κινήσεις, συνεχή εκπαίδευση και υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα καθώς και με το χάρισμα της επικοινωνίας που διαθέτουν οι γυναίκες πλέον διεκδικούν επάξια θέσεις ευθύνης ιδιαίτερα στους τομείς αυτούς. Πρωταρχική αποστολή δική μου και του νέου ΔΣ είναι να συνεχίσουμε με επιτυχία το έργο της Ένωσης και μέσα από στοχευμένες δράσεις να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να ενισχύσουμε τη δικτύωσή μας και να αναδείξουμε τις γυναίκες που ξεχωρίζουν με το έργο τους στον Πολιτισμό και Τουρισμό».

*

Ελληνική Ένωση Γυναικών στον Πολιτισμό και τον Τουρισμό (HAWCT) αποτελεί έναν σύνδεσμο γυναικών που δραστηριοποιούνται στην τουριστική και πολιτιστική βιομηχανία της Ελλάδος και αποσκοπεί στο να φέρει κοντά γυναίκες, οι οποίες μοιράζονται κοινούς στόχους και όραμα για την ανάπτυξη του Πολιτισμού και του Τουρισμού στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα