Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΗπειρωτική ΕλλάδαΑσημένιο βραβείο για το Σύλλογο Αποφοίτων ΔΠΜΣ Τουρισμός & Τοπική Ανάπτυξη -Α.Π.Θ.

Ασημένιο βραβείο για το Σύλλογο Αποφοίτων ΔΠΜΣ Τουρισμός & Τοπική Ανάπτυξη -Α.Π.Θ.

Ένα χρόνο μετά την ίδρυσή του ο Σύλλογος Αποφοίτων ΔΠΜΣ Τουρισμός & Τοπική Ανάπτυξη -Α.Π.Θ. /Alumni Association Master in Tourism & Local Development, AUTH»  βραβεύτηκε στα 10α Tourism Awards.

Ασημένιο Βραβείο (SILVER Award) στην κατηγορία SUSTAINABILITY: «Προγράμματα εκπαίδευσης & εξειδίκευσης / Online training programs / Σύνδεση εκπαίδευσης & αγοράς», απονεμήθηκε στο Σύλλογο Αποφοίτων ΔΠΜΣ Τουρισμός & Τοπική Ανάπτυξη -Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (Alumni Association Master in Tourism & Local Development, AUTH), στη δέκατη και επετειακή διοργάνωση των Tourism Awards, βραβείων-θεσμό για τον κλάδο του τουρισμού, που διοργανώνεται από την Boussias Events. 

Σημαντικό είναι το γεγονός και μάλιστα η βράβευση συν έπεσε, με τον ένα χρόνο από την ίδρυση του Συλλόγου, που είναι και ο μοναδικός σύλλογος αποφοίτων σε επίπεδο μεταπτυχιακών σπουδών στον τομέα του τουρισμού στην Ελλάδα.

«Ως Πρόεδρος του Συλλόγου νιώθω μεγάλη χαρά, ικανοποίηση αλλά και δικαίωση για την προσπάθειά μας. Οι συνέργειες οδηγούν στην τοπική ανάπτυξη  και εμείς ως σύλλογος το αποδεικνύουμε καθημερινά» δήλωσε η πρόεδρος του Συλλόγου Ιωάννα Μυταυτσή επισημαίνοντας ότι ο κόσμος του τουρισμού είναι υπέροχος «και χαίρομαι που είμαστε μέρος του!».

Ο Σύλλογος Αποφοίτων ΔΠΜΣ Τουρισμός & Τοπική Ανάπτυξη -Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Είναι ένας νέος, δυναμικός και καινοτόμος φορέας αποτελούμενος από εξειδικευμένα στελέχη υψηλού γνωστικού και ερευνητικού επιπέδου σε θέματα τουρισμού και τοπικής ανάπτυξης. 

Η ιδέα και ο σχεδιασμός της συγκρότησης του συλλόγου ξεκίνησε το 2020 ως ανάγκη δημιουργίας ενός δικτύου ανθρώπων με κοινό ενδιαφέρον, στόχευση και εξειδίκευση και σκοπό τη γεφύρωση του πανεπιστημίου και των αποφοίτων του με την αγορά του τουρισμού.

Μέσα από τη βράβευση αυτή προβάλλονται:

α. η καινοτόμος ιδέα της ίδρυσης του Συλλόγου καθώς και οι σκοποί του

β. το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

γ. το ΔΠΜΣ Τουρισμός και Τοπική Ανάπτυξη και

δ. η πόλη της Θεσσαλονίκης ως τουριστικός και εκπαιδευτικός προορισμός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα