Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΝησιωτική ΕλλάδαΤα Aria Hotels «ταξιδεύουν» Ισπανία!

Τα Aria Hotels «ταξιδεύουν» Ισπανία!

Με 25 boutique ξενοδοχεία και βίλες σε μοναδικούς προορισμούς στην Ελλάδα, τα «Aria Hotels» επεκτείνονται και στην Ισπανία!

Την επέκτασή της στην Ισπανία, ανακοίνωσε πρόσφατα η αναγνωρισμένη αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών που λειτουργεί στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, η Aria Hotels θα συνεργαστεί στην Ισπανία με τον επιχειρηματία Ignacio Moreno de los Ríos, ο οποίος θα αναλάβει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου των Aria Hotels Spain.  Από τα νέα τους γραφεία στη Μαδρίτη, τα Aria Hotels Spain θα εφαρμόσουν τη συγκεκριμένη φιλοσοφία σε καταλύματα σε όλη την Ισπανία. Τα εγκαίνια του πρώτου εξ’ αυτών αναμένεται να γίνουν τους επόμενους μήνες.

Η φιλοσοφία των Aria Hotels στηρίζεται σε τρεις βασικούς άξονες: το περιβάλλον, τον πολιτισμό και τον άνθρωπο μέσα στα πλαίσια της σύγχρονης κοινωνίας.

Αυθεντικές εμπειρίες

«Οι απαιτήσεις των σύγχρονων ταξιδιωτών αυξάνονται συνεχώς, καθώς επιθυμούν να βιώσουν τις πιο αυθεντικές εμπειρίες στους προορισμούς που επισκέπτονται. Αυτό σημαίνει διαμονή σε ανεπιτήδευτα καταλύματα σε εξίσου ανεπιτήδευτες τοποθεσίες, με ξεχωριστό στιλ και ατμόσφαιρα» δηλώνει ο διευθύνων σύμβουλος των Aria Hotels Γεράσιμος Πανταζάτος προσθέτοντας «αυτή είναι η «συνταγή» που με επιτυχία δημιουργήσαμε και εφαρμόσαμε στην Ελλάδα – από τον οινοτουρισμό στην Κρήτη, μέχρι τον πολυτελή τρόπο ζωής στη Σαντορίνη ή τη διαμονή σε ένα συγγραφικό καταφύγιο στην Πελοπόννησο – ή ακόμη και την εμπειρία απόδρασης στα υπέροχα βουνά της Ηπείρου».

Διαμονή σε ένα συγγραφικό καταφύγιο στην Πελοπόννησο

Επέκταση στην Ισπανία

Και τώρα έρχεται η σειρά της Ισπανίας, ένας εξίσου δημοφιλής προορισμός σε επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

«Στοχεύουμε στην εφαρμογή αυτής της φιλοσοφίας στην Ιβηρική Χερσόνησο, που χαρακτηρίζεται από ποικιλομορφία του τοπίου με τεράστιες ακτές, πεδιάδες, νησιά και υπέροχα τοπία» επισημαίνει ο κ. Πανταζάτος.

Από την πλευρά του ο επιχειρηματίας Ignacio Moreno de los Ríos αναφέρει «Η Ελλάδα και η Ισπανία μοιράζονται τα χαρακτηριστικά των ώριμων τουριστικών αγορών». Η επιτυχία των Aria Hotels στην Ελλάδα επιβεβαιώνει ότι εξακολουθεί να υπάρχει πεδίο δραστηριοποίησης στις αναπτυγμένες αγορές  για καλά σχεδιασμένες και πρωτότυπες προσπάθειες και ιδέες» προσθέτοντας «τα Aria Hotels Spain σκοπεύουν να ξεχωρίσουν σε αυτόν τον τομέα, προσφέροντας εμπειρίες ζωής για τον επισκέπτη με μια συλλογή από μικρά ακίνητα τα οποία θα εγγυώνται αναμφισβήτητα άνετη διαμονή».

*

-Από το 2012, τα Aria Hotels  -οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών- έχουν δημιουργήσει ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο που αποτελείται από 25 boutique ξενοδοχεία και βίλες στην Ελλάδα (Αθήνα, Κρήτη, Κυκλάδες, Ήπειρο και σύντομα και Πελοπόννησο).

-Τα ακίνητα των Aria Hotels έχουν συχνά ιστορική σημασία και αναδεικνύουν λιγότερο γνωστούς νησιωτικούς και ηπειρωτικούς προορισμούς, περιλαμβάνοντας μοναδικές τοποθεσίες όπως ένα οινοποιείο, έναν ανεμόμυλο που χρονολογείται από το 1852 αλλά και μια κατοικία με το δικό της ελαιοτριβείο δυόμισι αιώνων.

Ανεμόμυλος στην Κίμωλο!

-Η φιλοσοφία των Aria Hotels στηρίζεται σε τρεις βασικούς άξονες: το περιβάλλον, τον πολιτισμό και τον άνθρωπο μέσα στα πλαίσια της σύγχρονης κοινωνίας.

-Να σημειώσουμε ότι η έκθεση “Travel & Tourism Economic Impact 2018 – Spain” του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ταξιδιών και Τουρισμού  (WTTC) προβλέπει ότι τα ταξίδια και ο τουρισμός στην Ισπανία θα αυξηθούν σταθερά τα επόμενα δέκα χρόνια, προσελκύοντας ετήσιες επενδύσεις ύψους 26,5 δισ. Ευρώ μέχρι το 2028. Έως τότε υπολογίζεται ότι η Ισπανία θα φιλοξενεί πάνω από 120 εκατομμύρια τουρίστες ετησίως.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα