Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΤαξιδιωτικά ΝέαΑεροπορικάΗ SKY express επεκτείνει το δίκτυό της και συμβάλλει στην τουριστική ανάπτυξη

Η SKY express επεκτείνει το δίκτυό της και συμβάλλει στην τουριστική ανάπτυξη

Με στόχο να καλύψει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού η SKY express πυκνώνει το πτητικό της έργο από/προς το αεροδρόμιο της Αθήνας, επενδύει σε νέα αεροσκάφη και με την καμπάνια Greece is bliss αξιοποιεί τις νέες συνθήκες που καθιστούν τη χώρα ιδανικό μέρος και για την εξ΄ αποστάσεως εργασία.

ΝΤ.Χ. (hiotopoulou@gmail.com)

Συμμετέχοντας στη μεγάλη προσπάθεια καθιέρωσης της χώρας ως ιδανικού προορισμού 12 μήνες το χρόνο, η SKY expess επεκτείνεται συστηματικά συνδέοντας την Ελλάδα συνολικά με 43 εθνικούς και διεθνείς προορισμούς.

Μετά την έναρξη πτήσεων στο εξωτερικό με Λάρνακα και Βρυξέλλες και την επέκταση στο εσωτερικό με τα νέα δρομολόγια προς Θεσσαλονίκη, Ρόδο και προσεχώς την ένταξη του Βόλου, σειρά έχουν προορισμοί κομβικής σημασίας.

Έτσι το δίκτυο πτήσεων από/προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών εκτός από τη Λάρνακα και τις Βρυξέλλες, θα καλύπτει σύντομα την πρωτεύουσα της Γαλλίας – το Παρίσι (Charles de Gaulle)- καθώς και το εμβληματικό Heathrow του Λονδίνου.

Επενδύσεις σε υπερσύγχρονο στόλο

Το επόμενο διάστημα η SKY express ολοκληρώνει την αναβάθμιση του ιδιόκτητου στόλου της με συνολικά 6 υπερσύγχρονα ολοκαίνουρια Airbus, τύπου Α320neo.

Με την παραλαβή του πέμπτου αεροσκάφους, σήμερα Παρασκευή 28/5, και του έκτου τον Ιούνιο, θα διαθέτει πλέον τον πιο «πράσινο» και περιβαλλοντικά φιλικά στόλο (green fleet) σε σύνολο αεροσκαφών.

Η αεροδυναμική και oι πρωτοποριακοί κινητήρες που έχει επιλέξει η SKY express, εξασφαλίζουν ακόμα μεγαλύτερη αξιοπιστία, λιγότερο θόρυβο, χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου, μεγαλύτερη αυτονομία.

Διεθνής καμπάνια προβολής

Παράλληλα, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία της χώρας στηρίζει δυναμικά την επανέναρξη της τουριστικής περιόδου με τη διεθνή καμπάνια Greece is bliss.

Η εκστρατεία αναδεικνύει τις δυνατότητες της Ελλάδας να αποτελέσει όχι μόνο ταξιδιωτικό, αλλά και επαγγελματικό προορισμό. Σε αυτή τη λογική εντάσσεται και η πρωτοβουλία Working from a distance την οποία πλαισιώνουν τα φωτογραφικά αφιερώματα της βραβευμένης ταξιδιωτικής φωτογράφου Μαρίνας Βερνίκου.

Ομαδική φωτογραφία με το πλήρωμα

Σε πλήρη ετοιμότητα

Με την αναβαθμισμένη SKY express, οι ταξιδιώτες έχουν πλέον στη διάθεσή τους άκρως ανταγωνιστικούς ναύλους (best value fare), προσωποποιημένες ψηφιακές υπηρεσίες ενώ παράλληλα, η εταιρεία εφαρμόζει ολοκληρωμένο πλάνο μέτρων για τη διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας επιβατών και προσωπικού με το πρόγραμμα ενισχυμένης φροντίδας και υγιεινής “CarePlane”. 

«Δίνουμε τη δική μας μάχη για την καθιέρωση της Ελλάδας ως 12μηνου προορισμού.  Εργαζόμαστε συστηματικά ώστε να αξιοποιήσουμε το momentum και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η διεθνής τάση του remote work. Η τουριστική περίοδος που ξεκινά βρίσκει την SKY express σε πλήρη ετοιμότητα ώστε να συμβάλει στην αναζωογόνηση της οικονομίας και του τουρισμού» δήλωσε η γενική διευθύντρια του Ομίλου IOGR Βασιλική Χριστίδη, κατά τη διάρκεια της χθεσινής παρουσίασης της αεροπορικής εταιρίας στο ΔΑΑ σε εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Σύμφωνα με την ίδια, «Με τα νέα, υπερσύγχρονα αεροπλάνα μας, οι πελάτες μας απολαμβάνουν μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία σε 43 προορισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό οι οποίοι διαρκώς αυξάνονται».  

Από την πλευρά της η διευθύντρια επικοινωνίας και μάρκετινγκ του ΔΑΑ Ιωάννα Παπαδόπουλου επισήμανε πως  «H επέκταση του διεθνούς δικτύου της SKY express και η προσθήκη δύο ακόμη ιδιαίτερα σημαντικών συνδέσεων από το αεροδρόμιο της Αθήνας αποτελεί σημαντική εξέλιξη για την αγορά μας και ενισχύει τις επιλογές των ταξιδιωτών» προσθέτοντας «Από τη δική μας πλευρά, επιβεβαιώνουμε την υποστήριξή μας προς τον αεροπορικό συνεργάτη μας και συνεχίζουμε τη στενή μας συνεργασία με στόχο την ενίσχυση της διασυνδεσιμότητας της πόλης μας και τη συμβολή μας στην αναζωογόνηση του τουρισμού και της οικονομίας».

H διευθύντρια επικοινωνίας και μάρκετινγκ του ΔΑΑ Ιωάννα Παπαδόπουλου (αριστερά) και η γενική διευθύντρια του Ομίλου IOGR Βασιλική Χριστίδη (δεξιά)

*

-Η SKY express ανήκει στον Όμιλο επιχειρήσεων IOGR, του επιχειρηματία Γιάννη Γρύλου. Έναν ισχυρό και δυναμικά ανερχόμενο επιχειρηματικό όμιλο με σημαντική παρουσία σε διάφορους τομείς που απασχολεί συνολικά 5.500 εργαζομένους.

-Το μεγαλύτερο μέρος των εργασιών του Ομίλου καλύπτει ο κλάδος των αερομεταφορών, τόσο στο πτητικό σκέλος με την SKY express, όσο και της επίγειαHς εξυπηρέτησης, με την Skyserv, με παρουσία σε 36 αεροδρόμια της χώρας και πελάτες περισσότερες από 250 αεροπορικές εταιρείες. Σημαντική είναι η παρουσία του Ομίλου στο χώρο του τουρισμού, των logistics, της εμπορίας ελαιολάδου κ.α.

-Η SKY express καλύπτει συνολικά 43 προορισμούς οι οποίοι διαρκώς επεκτείνονται. Προσεχώς αναμένονται τα νέα δρομολόγια στο Heathrow του Λονδίνου, στο Παρίσι, αλλά και στη Λυόν, στη Νάντη, στο Αμβούργο και στο Ντόρτμουντ.

– Η αεροπορική εταιρία έχει συνάψει σημαντικές συμφωνίες interline με παγκόσμιας εμβέλειας αεροπορικές εταιρείες όπως οι KLM, Air France, Qatar Airways, Middle East Airlines, και Cyprus Airways.

-Υπενθυμίζεται ότι από Θεσσαλονίκη πετάει για Αθήνα, Ηράκλειο Κρήτης, Κέρκυρα, Σάμο, Χίο, Σκύρο, Μυτιλήνη.  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα