Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΝησιωτική ΕλλάδαΣαντορίνη: Στην Ελλάδα η Dr Maye Musk για το 1ο Διεθνές Συνέδριο...

Σαντορίνη: Στην Ελλάδα η Dr Maye Musk για το 1ο Διεθνές Συνέδριο Πολυτελούς Τουρισμού

Η διεθνούς φήμης συγγραφέας, διδάκτωρ διαιτολογίας, supermodel και μητέρα των επιδραστικών επιχειρηματιών Elon Musk, Kimbal Musk και Tosca Musk, Maye Musk θα βρεθεί στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Σαντορίνη όπου θα είναι επίσημη προσκεκλημένη του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου Πολυτελούς Τουρισμού.

Συγκεκριμένα το 1ο Διεθνές Συνέδριο Πολυτελούς Τουρισμού με τίτλο “The Luxury Side of Greece” θα πραγματοποιηθεί στις 29 και 30 Απριλίου στη Σαντορίνη και φιλοδοξεί να γίνει θεσμός.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου η διεθνούς φήμης συγγραφέας, διδάκτωρ διαιτολογίας, supermodel Maye Musk θα συμμετέχει σε μια συζήτηση με την δημοσιογράφο και διευθύνουσα σύμβουλο της διοργανώτριας εταιρείας “Update Entertainment” Έλλη Σπυροπούλου όπου και θα αναλύσει πως συνεργάζεται επιτυχώς επί 50+ έτη, με κορυφαίους οίκους μόδας και διεθνή brands απ’ όλον τον κόσμο χτίζοντας το δικό της μοναδικό όραμα.

«Είναι υπέροχα να είσαι 75 ετών»

Μέσα από το παγκόσμιο Best Seller της “A Woman Makes A Plan” γυναίκες κάθε ηλικίας, εμπνέονται από την προσωπικότητα της και παραδειγματίζονται από τις δράσεις της. Άλλωστε όπως υποστηρίζει και η ίδια. “It’s great to be 75”.

Έχοντας ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, θα μας διηγηθεί μοναδικές εμπειρίες που βίωσε στην πορεία της επαγγελματικής της δραστηριότητας και ξεχωριστές στιγμές από την ανατρεπτική ζωή της που την καθιστά πρότυπο για εκατομμύρια γυναίκες παγκοσμίως.  

Αναδεικνύοντας τον τουρισμό πολυτελείας

Στόχος του Συνεδρίου είναι να αναδείξει την Ελλάδα ως ένα ισχυρό προορισμό στον συνεχώς αναπτυσσόμενο Τουρισμό Πολυτελείας με σκοπό να διεκδικήσει την δική της ξεχωριστή θέση μέσα σε ένα έντονα ανταγωνιστικό διεθνές περιβάλλον. 

Στην γιορτή αυτή για τον Πολυτελή Τουρισμό στην Ελλάδα θα φιλοξενηθούν διεθνούς φήμης ομιλητές, επίτιμοι προσκεκλημένοι από τον πολιτικό και επιχειρηματικό χώρο, ισχυροί παράγοντες από τον κλάδο του τουρισμού και δημοσιογράφοι από μεγάλα εγχώρια και διεθνή μέσα με σκοπό να διασφαλιστεί η προβολή της χώρας μας και η ανάδειξη της ως Luxury Travel Destination.

*

-Το 1ο Διεθνές Συνέδριο Πολυτελούς Τουρισμού με τίτλο “The Luxury Side of Greece” θα πραγματοποιηθεί στις 29 και 30 Απριλίου στη Σαντορίνη και συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Θήρας και την εταιρεία “Update Entertainment”.

Τελεί υπό τις αιγίδες του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας, του Πανεπιστημίου Αιγαίου και της P.S.S.E.A.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα