Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΤαξιδιωτικά ΝέαΑεροπορικάGermania – Σύνδεση Θεσσαλονίκη, Αθήνα, νησιά από/προς Γερμανία

Germania – Σύνδεση Θεσσαλονίκη, Αθήνα, νησιά από/προς Γερμανία

Με τέσσερις πόλεις της Γερμανίας θα συνδέει η αεροπορική εταιρία Germania το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.

ΤΗΣ ΝΤΕΠΥΣ ΧΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ (hiotopoulou@gmail.com)

Επιπρόσθετα, η αεροπορική εταιρία θα συνδέει την Αθήνα με τρεις γερμανικές πόλεις, ενώ κατά τη θερινή περίοδο θα υπάρχει σύνδεση και με 7 ελληνικά νησιά.

Κατά τη διάρκεια της αποψινής παρουσίασης της αεροπορικής εταιρίας σε τουριστικούς πράκτορες της Θεσσαλονίκης,, από στελέχη της εταιρίας και στελέχη του ταξιδιωτικού οργανισμού που έχουν την αντιπροσωπεία πωλήσεων σε Ελλάδα και Κύπρο, ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των απευθείας συνδέσεων μεταξύ Θεσσαλονίκης και Γερμανίας. Παράλληλα, υπήρξε ενημέρωση σχετικά με το πτητικό πρόγραμμα της εταιρίας και από/προς Αθήνα και από/προς τα νησιά μας.

Γιώργος Αντώναρος (γενικός διευθυντής TOP KINISIS HELLAS), Marta Alvarez-Rey (International Sales Manager Germania)

Όπως ήδη, έχουμε γράψει στο debbiestravel.gr, η Germania, με παρουσία και δραστηριότητα που ξεπερνά τα 30 χρόνια, θα συνδέσει, για πρώτη φορά, τη Θεσσαλονίκη με τέσσερις γερμανικές πόλεις.

Συγκεκριμένα, από το Μάιο έως και τον Οκτώβριο, θα συνδέεται με τη Δρέσδη, τη Νυρεμβέργη, το Έρφουρτ ή Ερφούρτη (πρωτεύουσα του κρατιδίου της Θουριγγίας) και το Όσναμπρυκ (πόλη στο κρατίδιο της Κάτω Σαξωνίας).

Για Δρέσδη θα πετάει δυο φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, με τις πτήσεις να ξεκινούν στις 8 Μαΐου και να ολοκληρώνονται τον Οκτώβριο.

Και για Νυρεμβέργη, θα πετάει κάθε Τρίτη και Παρασκευή, με την έναρξη των πτήσεων να γίνεται στις 19 Ιουνίου.

Για Έρφουρτ, θα εκτελείται μια πτήση την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, από τις 14 Μαΐου, ενώ για Όσναμπρυκ θα πετάει κάθε Δευτέρα και Παρασκευή, από 25 Ιουνίου έως Οκτώβριο.

Ωστόσο, όπως αναφέρθηκε, από τα στελέχη της αεροπορικής και του ταξιδιωτικού οργανισμού, ευελπιστούν, ότι οι πτήσεις θα παραμείνουν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Και από Αθήνα σε 3 προορισμούς

Η αεροπορική εταιρία Germania θα συνδέει και την Αθήνα – δεύτερη χρονιά φέτος- με τρεις προορισμούς της Γερμανίας, τη Νυρεμβέργη, τη Δρέσδη και τη Βρέμη.

Οι πτήσεις για Νυρεμβέργη και Βρέμη θα πραγματοποιούνται δυο φορές την εβδομάδα, Δευτέρα και Παρασκευή, από τις 16 Μαρτίου έως Οκτώβριο, ενώ για Δρέσδη πτήσεις θα εκτελούνται, επίσης, κάθε Δευτέρα και Παρασκευή, από 4 Μαΐου.

Σύνδεση με 7 νησιά

Η αεροπορική εταιρία θα συνδέσει και επτά νησιά με γερμανικές πόλεις. Συγκεκριμένα, πτήσεις θα εκτελούνται προς/από Κω για Βερολίνο, Βρέμη, Δρέσδη, Ερφούρτη, Μόναχο, Νυρεμβέργη.

Από/προς Κέρκυρα θα υπάρχουν πτήσεις για Βερολίνο, Βρέμη, Νυρεμβέργη και Ερφούρτη.

Η Μυτιλήνη θα συνδέεται με Ντίσελντορφ και Μόναχο, η Σάμος με Ντίσελντορφ, Νυρεμβέργη και Αμβούργο, η Ζάκυνθος με Ντίσελντορφ, η Κάρπαθος με Μόναχο και Ντίσελντορφ και η Σαντορίνη με το Αμβούργο.

Σύνδεση και με Κύπρο

Και η Κύπρος θα συνδέεται με γερμανικές πόλεις. Συγκεκριμένα, η Πάφος θα συνδέεται με Δρέσδη, Βερολίνο, Ντίσελντορφ, Αμβούργο, Μόναχο και Νυρεμβέργη. Οι πτήσεις ξεκινούν Τετάρτη 14 Μαρτίου.

Αντίστοιχα, από Λάρνακα πτήσεις θα εκτελούνται προς Ντίσελντορφ, Φρανκφούρτη, Ανόβερο και Μόναχο. Οι πτήσεις ξεκινούν τη Δευτέρα 19 Μαρτίου.

*

-Η Germania με τα χαρακτηριστικά πράσινα και άσπρα χρώματα, πετά σε κοντινούς και μεσαίων αποστάσεων προορισμούς, μεταφέροντας περισσότερους από 2,8 εκ. επιβάτες ετησίως.

-Προσφέρει συνδέσεις από 20 ευρωπαϊκά αεροδρόμια στην Ευρώπη σε περισσότερους από 55 προορισμούς στην Ευρώπη, τη Β. Αφρική και τη Μ. Ανατολή.

-Στις πτήσεις προσφέρονται σνακ, αναψυκτικά, περιοδικός Τύπος ενώ επιτρέπεται χειραποσκευή 20 κιλά χωρίς χρέωση.

-Η Germania μαζί με την Germania Flug AG – συνδεδεμένο μέλος του δικτύου της Swiss-, διαθέτει ένα στόλο 26 αεροσκαφών. Στην Ελληνική Αγορά o αντιπρόσωπος πωλήσεων της Germania είναι η Top Kinisis Hellas.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δημοφιλη αρθρα